ne propustite

Širok osmeh i nezaboravna replika: Steva Šumadinac je ponovo tu!

0

On je Kenijac i zove se Stiv Hanington, ali Beograđani su ga prozvali Steva Šumadinac!

foto: Promo
foto: Promo

U Beogradu je studirao medicinu i postao je popularan nakon što je snimio reklamu za jedan tada jugoslovenski brend. U toj reklami sreće se sa jednom devojkom koja ga pita: ,,Ćao Stiv, hoćeš na fakultet?!" A Stiv joj kaže: ,,Mače, idem kod Kluza". Stiv je zahvaljujući upravo ovoj reklami preko noći postao Steva Šumadinac. ,,Kluza" odavno nema, ali je Steva Šumadinac tu!

 

Ko ga je sretao kaže da je zadržao onaj isti šarm i širok osmeh po kojem ga pamtimo , a budući da je u Beogradu, ono što nas očekuje u Elektropioniru u subotu, 7. oktobra, biće žurka kakvu Beograd dugo nije video, ali koju će dugo pamtiti.

 

Steva Šumadinac je imao nekoliko svojih TV emisija, bavio se i umetnošću, glumom i muzikom, sarađivao je sa Sanjom Ilićem, Slađanom Milošević, Borom Čorbom, Zoranom Modlijem… Snimio je nekoliko singlova i dva albuma, pa će ekskluzivan koncert održati u Elektropioniru u subotu.

,,Mače, ideš kod Elektropionira", šuška se ovih dana među Beograđanima.

 

Svi koji planiraju da zapevaju i zaplešu sa Stevom Šumandincem, odnosno Stivom Haningtonom, ulaznice mogu da nabave u kafeu Šikarica, Skadarska 22, ili putem DD Tickets-a.

makonda-tracker