knjiga koju volite

U prijatnom ambijentu: Predstavljena knjiga Avijatičareva žena

0

Laguna je u petak, 15. septembra organizovala nesvakidašnje druženje sa novinarima u kafeteriji  kada je uz radni doručak predstavljena knjiga Avijatičareva žena Melani Bendžamin.

foto: Promo
foto: Promo

Ovu uzbudljivu priču o En Morou, kasnije Lindberg, predstavila je prevoditeljka Ljiljana Marković i istakla da roman predstavlja sliku američkog društva od tridesetih godina do 1974, ukazujući na probleme koji postoje i sada – od bračnih tema do uloge medija u privatnom životu pojedinca.

„Ovaj roman je knjiga o braku. Prati priču bračnog para Lindberg od njihovog prvog susreta do smrti Čarlsa Lindberga. U početku su bili idealan par, koji se zajednički bavio istraživačkom avijacijom. Posle porodične tragedije, u kojoj je njihov sin prvenac otet i ubijen, njihov brak je počeo da propada, a s vremenom, nezadovoljna bračnim životom, En rešava da se izbori za svoj glas i počinje da piše u poznim godinama.“

foto: Promo

 

 

Knjigu „Avijatičareva žena“ možete pronaći u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, online knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs.

makonda-tracker