Ceca i Veljko Ražnatović u provodu na Foam festu

Folk diva Svetlana Ražnatović sa sinom Veljkom prisustvovala je beogradskom festivalu pene, koji je u subotu uveče održan u Areni
4
1 / 10

Amstel Belgrade Foam Fest održan je u subotu uveče u Beogradskoj Areni, a među više od 17.000 posetilaca našla se i naša muzička zvezda Svetlana Ražnatović. U beloj majici i džinsu, Ceca se u društvu sina Veljka i njegovog najboljeg druga Kagaija, pojavila u predsedničkoj loži Arene nešto posle ponoći, a ubrzo su joj se pridružili i pevačica Anabela Đogani sa verenikom Mladenom Radulovićem, koji su na žurku došli sa Anabelinom ćerkom Lunom, inače simpatijom Veljka Ražnatovića. Ceca je neumorno đuskala, dok je Veljko sa društvom nešto posle dva sata iza ponoći, završio u peni.

-Odlično sam se provela, i iskreno mislim da je ovo zaista sjajna manifestacija – rekla je Ceca za Story po završetku festivala.

Osim folk dive, u VIP loži Arene viđeni su i Bojana Stojković, supruga Vladimira Stojkovića, Marko Đurovski sa lepšom polovinom, stilista Bane Dević i mnogi drugi.

Odlična muzika Akvela, Ingrosa, Stereo Palme, zatim hektolitri pene i hladni kokteli bili su i više nego dovoljno dobri razlozi za odličan provod svih koji su u subotu bili u Beogradskoj areni.

 

Nikola Rumenić

 

 

makonda-tracker