Kos i Mala muzička sezona

Posle letnje pauze: Oktobar u Radionici Integracije (FOTO)

0

Radionica integracije posle letnje pauze počinje sezonu 2017/2018 u oktobru u Savskoj broj 9 na II spratu.

foto: Maja Medić
foto: Maja Medić

Na oktobarskom repertoaru su dva izvođenja predstave "Kos" i dva koncerta iz programa "Mala muzička sezona".

 

U novembru, predstava "Kos" seli se na scenu Ustanove kulture "Vuk Stefanović Karadžić" dok će predstava "Dok nas smrt ne razdvoji" nastaviti svoj život u Jugoslovenskom dramskom pozorištu na Sceni Studio JDP.

 

KOS

foto: Maja Medić

Izvođenja: petak 13. oktobar i subota 21. oktobar, s početkom u 20:30 sati

"Kos" (Blackbird), autora Dejvida Heroera, u režiji Mikija Manojlovića premijerno je izvedena 8. juna 2017. Glumačku postavu čine Sonja Kolačarić i Boris Isaković. I dve devojčice u alternaciji; Lana Proročić / Milena Drakulić. Ulaznice za izvođenja predstave "Kos" mogu se kupiti ili rezervisati preko Ticketline-a: 011/2030-570 i u Radionici Integracije pre samog izvođenja.

 

MALA MUZIČKA SEZONA

 

Dela J. S. Baha, Paula Hindemita, Aleksandra Vujića i drugih autora, u nedelju 8. oktobra izvodiće Stana Krstajić, solo flautistkinja Beogradske fiharmonije i Nemanja Stanković, solo čelista Beogradske filharmonije. U nedelju 22. oktobra Stana Krstajić će, ovoga puta sa Sanjom Romić, solo oboistkinjom Beogradske filharmonije, izvoditi dela Mocarta, Mučinskog, J. S. Baha i drugih autora.

 

1 / 2 Foto: Ivana Čutura

 

Oba koncerta počinju u 20:30 sati a povod je druzenje sa nasim slepim, slabovidim prijateljima i osobama sa drugom vrstom invaliditeta, kao i drugim zaljubljenicima klasicne muzike.

 

Ulaz na oba koncerta je slobodan.

makonda-tracker