deca su naša budućnost

Brojni muzičari i glumci na sportsko-humanitarnom turniru: Trojka iz bloka 16. septembra na Kalemegdanu

0

Sportsko-humanitarni turnir u brzom šutiranju trojki Trojka iz bloka organizuje centralni turnir šeste sezone. 35 turnir u sezoni 2017. biće održan na Kalemegdanu u subotu 16. septembra na košarkaškim terenima KK Partizana, sa početkom u 18.00 časova.

foto: promo
foto: promo

Simbolična donacija za učešće na turniru iznosiće 300 dinara. Pored toga, sredstva za pomoć socijalno ugroženim višedetnim porodicama se prikupljaju i slanjem SMS poruke na humanitarni broj 7763 (cena poruke je 100 dinara za sve mreže).

 

Projekat Trojka iz bloka je sportsko-humanitarni turnir u brzom šutiranju trojki koji se od 2012. godine održava širom Srbije, Republike Srpske i sveta, uz podršku Košarkaškog saveza Srbije, KK Crvena Zvezda i KK Partizan, kao i brojnih ponosnih sponzora i donatora.

 

Centralni turnir u sezoni već 4 godine održava se na beogradskoj tvrđavi, a specijalni gosti koji će se družiti sa nama u subotu biće legenda svetskog rukometa Neđo Jovanović, reper Škabo (Beogradski Sindikat), reper Marlon Brutal, pevač Željko Vasić, mladi glumac u usponu Predrag Vasić, poznatiji kao Mali Stanoje, popularni reperi iz grupe THC la familija, plesni klubovi, sportska društva i još mnogi drugi gosti iznenađenja.

 

Od 2005. godine, pod sloganom ,,Deca su naša budućnost'', Humanitarna organizacija Srbi za Srbe prikupila je preko 2 miliona evra donacija i pomogla više od 1.700 socijalno ugroženih višedetnih porodica koje broje više od 12.000 dece. Pored pomoći porodicama, organizacija je u više navrata obezbeđivala pomoć za narodne kuhinje, bolnice i škole širom Srbije, Republike Srpske i regiona. Na svom zvaničnom sajtu i fejsbuk stranici organizacija svakodnevno objavljuje liste donatora kao i uvid u trenutno stanje na svim bankovnim računima u devet zemalja u kojima postoje zvanični ogranci.

makonda-tracker