Spektakularna premijera Plaćenika na Ušću

Padobranci, bodi-bilderi i friklajmberi izveli su do sada neviđeni performans na prepunom platou ispred šoping centra Ušće povodom domaće premijere filma Plaćenici, u multipleksu Kolosej.
0
1 / 4

Padobranci kluba Fenix iz aviona, bodi-bilderi iz kluba Muscle Planet terenskim vozilima, a momci iz Speleološkog kluba  Beograd stigli su spustivši se sa zgrade tržnog centra Ušće, i uz aplauze i povike odusevljenja uneli su zastavu Plaćenika u multipleks Kolosej, obeleživši tako početak prikazivanja ovog akcionog holivudskog hita koji dominira blagajnama američkih i svetskih bioskopa.

Plaćenici su prvi put posle 17 godina doneli Silvesteru Staloneu - reditelju, koscenaristi i glavnom junaku filma - najveću gledanost dva vikenda zaredom u američkim bioskopima. U filmu koji je svojevrsni omaž akcionim blokbasterima 80-tih i 90-tih godina okupljena je zadivljujuća ekipa akcionih junaka: Džejson Stejtam, Džet Li, Dolf Lundgren, Miki Rurk, Teri Kruz, Rendi Kotur, Stiv Ostin, a prvi put na filmu, u zajedničkoj sceni, pojavljuju se Brus Vilis, Arnold Švarceneger i Silvester Stalone.

Nakon premijere u Koloseju Plaćenici će se od 26. avgusta naći i na repertoaru bioskopa Doma sindikata, Ster, Roda.

makonda-tracker