Glumačka žurka u Nišu

Na ovogodišnjim 45. filmskim susretima u Nišu premijerno je prikazan trejler filma Montevideo, Bog te video, a nakon toga glumci su organizovali urnebesnu žurku
0
1 / 5

Niška publika imala je priliku da prva vidi najavni trejler ovog filma čija se premijera očekuje tokom jeseni ove godine.

Nakon prikazanog trejlera na niškoj tvrđavi gromoglasnim aplauzom pozdravljena je nova generacija srpskih glumaca koji tumače glavne uloge u filmu Montevideo, Bog te video u režiji Dragana Bjelogrlića.

Niškoj publici se poklonilo jedanaest glumaca koji tumače uloge fudbalera koji su bili u reprezentaciji koja je učestvovala na Prvom svetskom prvenstvu u Urugvaju: Miloš Biković, Petar Strugar, Viktor Savić, Andrija Kuzmanović, Ivan Zekić, Aleksandar Radojičić, Nenad Heraković, Uroš Jovčić, Rade Ćosić, Milan Nikitović, Bojan Krivokapić, kao i dve glumice Nina Janković i Tamara Dragićević.

Nakon svečanog predstavljanja ekipa se preselila u obližnji niški kafić u kojem je bila organizovana žurka u čast filma Montevideo, Bog te video.

Na zabavi su se mladim glumcima pridružili i ostali posetioci i gosti niškog festivala kao što su: Gordan Kičić, Goran Radaković, Branka Pujić, Nebojša Milovanović,  Rastko Janković, Nebojša Glogovac i drugi.

makonda-tracker