Marko Živić i Ivan Ivanović: Ludi provod uz pivo

Titula najlepšeg štanda ovogodišnjeg Belgrade Beer Festa i zvanično je pripala Ujedinjenim srpskim pivarama, koja se na festivalu predstavila brendovima Heineken, Efes, Amstel i Pils Plus.
0
1 / 5

Tokom treće večeri beogradskog festivala piva organizovana je žurka za novinare i poznate ličnosti u VIP loži štanda Ujedinjenih srpskih pivara koja je protekla u veseloj atmosferi. Dobru zabavu koja je potrajala do kasno u noć nisu propustili Marko Živić, voditeljka Milice na kvadrat Jovana Medić, novinarka Sandra Lalatović-Čerin kao i voditelj programa festivala Ivan Ivanović, koji je u pauzama osveženje potražio na najatraktivnijoj lokaciji Beer Festa, štandu Amstela i Pils Plusa. Specijalni gost Festivala, svetski PR stručnjak profesor Denis Vilkoks u pratnji supruge nije odoleo vrhunskom pivu i uživanju u muzici.

I Srbija i svet priča je koju su na ovogodišnjem Belgrade Beer Festu svojim nastupom ispričale Ujedinjene srpske pivare, članica, članica  Heineken grupe. Postavkom tri najveća štanda na festivalu, Ujedinjene srpske pivare su posetiocima omogućile da u toku pet festivalskih dana uživaju u slikama sveta, Srbije i Beograda kao grada koji je i na ovom Beer Festu povezao sve one koji umeju da prepoznaju kvalitet, dobru muziku i najbolje pivo.

makonda-tracker