Tribeca i Cosmopolitan veče: Žena i Vino

Više od 200 gostiju, pretežno dama, uživalo je u prijatnoj atmosferi bašte restorana Tribeca uz vrhunska vina, u prvoj večeri koje su zajednički organizovali ovaj prestižni beogradski restoran i magazin Cosmopolitan
0
1 / 2 Foto: Promo

Veče Žena i vino bilo je podređeno vrhunskom ugođaju i druženju. Uz zvuke violine, gudačkog kvarteta, saksofona i operske arije, gosti su razgledali fotografije našeg poznatog umetnika Nebojše Babića, koji je u okviru koncepta Žena i vino napravio 20 fotografija. Umetniku su pozirale mnoge ugledne dame iz Beograda, a najveći broj njih je svojim prisustvom uveličao veče.

Među gostima su se mogle videti Branka Nevistić, Jasmina Pavić, Jelena Maćić, Marija Đurić i Lora Orlović, koje su ujedno bile i modeli na fotografijama, a u večeri su uživali i Snežana Dakić-Mikić, Bane Tomašević, Mićko Ljubičić i mnogi drugi poznati beograđani, poštovaoci žena i ljubitelji vina.

Program je vodio šarmantni Dejan Pantelić, koji je ovoga puta bio drugačiji nego inače, pošto je sa publikom delio svoje lične utiske i saznanja o ženama i vinu.

Uz filmsku muziku u izvođenju kvarteta Intermeco, kao što su Sinatrin My way odsviran na solo violini ili jazz klasici na saksofonu, veče se pretvaralo u magičan događaj koji je okončan arijom, Vinskom pesmom iz opere Travijata, koju su na italijanskom jeziku otpevali Boris Postovnik i Branislava Podrumac.

Kada su gotovo svi gosti pomislili da je večeri došao kraj, bašta restorana Tribeca se pretvorila u diskoteku u kojoj su odzvanjali zvuci disko muzike osamdesetih godina prošlog veka.

Nakon večeri Žena i vino, fotografije Nebojše Babića, biće izložene mesec dana u restoranu Tribeca, a kasnije će biti ponuđene na aukciji sa koje će čitav prihod biti uplaćen za projekat Sigurna kuća.

makonda-tracker