Partibrejkersi i Beni Benasi vladali scenom na Ušću

Prva noć ovogodišnjeg Belgrade Beer Festa protekla je u znaku čuvenih Partibrejkersa i italijanskog DJ-a Benija Benasija, koji je uspeo da goste na Ušću ostavi u dobrom raspoloženju i u četiri sata ujutru kada se i zvanično završio program prve večeri
0
1 / 5 Foto: Vladimir Šporčić

Početak glavnog dela programa obeležila je Ana Popović, koja je izvela hitove poput Minute to davn i My hometown. Poznati Partibrejkersi su tokom svog nastupa imali odličnu povratnu reakciju publike koja je sa njima u glas pevala sve dvadeset i četiri pesme. Zoran Cane Kostić još jednom je svojim scenskim umećem zabavljao publiku izvodeći numere Dugo te nema, Ćutanje, Hiljadu godina i mnoge druge.

Makedonac Kiril Džajkovski uspeo je da iznenadi publiku i bio je pravi prelaz između živog zvuka i elektronskih ritmova.

Marko Gramofondžija pripremio je za goste na Ušću hitove poput Why don’t you i Brazilian u novim remiksima.

Kao zvezda prve večeri DJ Beni Benasi uspeo je da opravda poverenje hiljade ljudi, koji su pored dobro poznatih hitova uživali i u nekomercijalnim numerama, kojima je popularni Italijan želeo da iznenadi goste Belgrade Beer Festa.

Danilo Mašojević

makonda-tracker