GLOSSY LIČNO

ILMA KARAHMET iskreno o ESTETSKIM KOREKCIJAMA, blamovima i neostvarenim ŽELJAMA!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 3

zokica

20-02-2020 17:01h
Uhhhhh.....Ilma kako bih te karahmeto.....

Bobana

26-10-2021 08:39h
Kao da su svi zaboravili skandalozno ponašanje gospođice Karahmet, umišljene i bezobrazne, koja nije mogla da podnese da neko drugi pobedi a da to ne bude ona. Sada je skratila jezik, izoperisala se, izigrava finoću i opet došla na naš prostor. Ali imamo mi Suzanu i mnoge Suzane i ne treba nam Karahmet.

Baba Visnja

07-12-2021 00:43h
@Bobana
Ajde bogati... Nemas pojma kako je ziveti pod stresom tog takmicenja. I drugo, ona je tada bila jos dete. Detetu se oprasta, ako se ikome budalastine oprastaju onda je to deci.
Ona je takodje bila vrlo nezrela da shvati da show biz. Oni su je hvalili i kovali u zvesde, a onda za pobednicu izabrali nekog drugog. To je tesko i za odraslog da prezivi a kamo li za dete.
Vidis da je sada sasvim OK mlada osoba. Udala se vrlo rano, sto moze onako malo da nam kaze kakav je porodicni zivot, sredina i vaspitanje uticalo na nju. 21 vek, mlada i uspesna, zasto bi se udala sa 18? Sta hocu da kazem? Ne verujem da su ti ispadi bili komletno njeni. Pre bih rekla da su neki drugi faktori glumili ludilo.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: