Za sve postoji rešenje

POMOZITE SEBI: Otkrivamo kako da kuća zablista, bez truda i tuđe pomoći!

0
Sanjate da imate pomoć oko kućnih poslova i da imate kućnu pomoćnicu? Iscrpljeni ste, bez slobodnog vremena i nervozni? Na svu sreću postoji rešenje! Tajna je u tome da bez mnogo truda, sa malo utrošenog vremena, a opet efikasno održavate svoje domaćinstvo. Otkrićemo vam trikove, koji će vam olakšati život.
foto: Promo
foto: Promo

Koliko puta vam se desilo da su vam noževi tupi i da iz tog razloga prvo potrošite vreme pokušavajući da ih naoštrite, a zatim bacite novac na nove. Profesionalni oštrač noževa Edge of Glory, će vam u samo par poteza vratiti oštrinu noževima, makazama, ili drugim sečivima za samo 540 dinara! Možete ga odmah poručiti OVDE.

foto: Promo

Manjak prostora u domu muči sve nas. Višak garderobe nam svima zadaje nepotrebne glavobolje. Trik za uštedu prostora, vremena, a ujedno i očuvanja garderobe je u Vakum kesama! Ove magične kese štede čak 75% prostora, za samo 330 dinara! Vakum kese od visoko izdržljivog i kvalitetnog materijala možete poručiti OVDE.

foto: Promo

Svi volimo da jedemo sarme, ali često nam se dešava da nemamo volje da ih spremamo zbog manjka vremena... Sada to možete uraditi vrlo jednostavno i neverovatno brzo! Dolmer za savijanje sarmi je fenomenalni aparat koji veoma lako pravi sarme, jednakih veličina. Košta samo 890 dinara, a ovaj savšen proizvod možete OVDE pogledati.

foto: Promo

Sada sledi nešto što je neophodno svakom domu! Muke koje stvaraju zapušeni slivnici, nataložena masnoća i neprijatni mirisi su sada prošlost. Dovoljno je da samo jednom mesečno ubacite jedan štapić na problematičan slivnik i da bez otrova i plaćanja vodoinstalatera rešite problem. Sani Sticks štapići koštaju samo 590 dinara, a OVDE ih možete poručiti.

foto: Promo

Zamislite da apsolutno sve vrste podova možete bez muke da očistite, veoma brzo? Spray Mop to može. On uklanja sve bakterije i nečistoće bez savijanja kičme! Rotira se za 360 stepeni, ima na sebi rezervoar u koji možete sipati vodu ili neko sredstvo za čišćenje. Pritiskom na dugme na rezervoaru, kontrolišete količinu vlage koja će da iscuri na vaš pod. Rešite se dosadnog i neefikasnog čišćenja za samo 1690 dinara, porudžbinom
OVDE.

 

Još mnogo trikova, za uštedu energije i vašeg novca, možete pronaći OVDE.

makonda-tracker