budite kreativni

Potrošite 0 dinara i izmamite mnoštvo osmeha: Najoriginalniji novogodišnji pokloni koje možete napraviti sami (FOTO)

0
Nema osobe koja se ne raduje novogodišnjim poklonima. Ove godine unesite malo mašte i truda u čitav proces i, verujte nam, vaši najbliži će biti oduševljeni.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Predstavljamo vam pet različitih ideja kroz koje možete izraziti svoju kreativnost, a najbolje od svega - za tako nešto vam neće trebati previše novca. 

 

1. Piling za telo

 

Prirodno i prelepo! Napravite piling za telo od kokosovog ulja, šećera ili taloga crne kafe uz dodatak aromatičnog ulja ili cimeta. Ovo je savršen poklon za svaku žensku osobu i ne postoji verovatnoća da vaš poklon postane promašaj.

 

Jednorog jelka: Hit među novogodišnjim dekoracijama! (FOTO, VIDEO)

 

foto: Profimedia

Nastavak predloga pročitajte na narednoj strani...

 

 

 

2. Ukrasna šolja

 

Znate da je vama bitna osoba strastveni ljubitelj kafe ili čajeva? Sve što vam treba je najjednostavnija bela šolja, činija sa vodom i lakovi za nokte u boji koju sami odaberete. Otarasite se starih lakova koje više ne koristite i napravite nešto kreativno. Sipajte lakove u činiju sa vodom i umočite dno šolje, zatim ostavite da se osuše. Prelep je osećaj kada znate da neko svako jutro započinje tako što pomisli na vas ispijajući svoj omiljeni napitak. 

 

Od SAMO JEDNOG lista papira možete napraviti savršenu 3D jelkicu i ukrasiti vaš dom (FOTO, VIDEO)

 

foto: Profimedia

Nastavak predloga pročitajte na narednoj strani...

 

3. Boca sa šljokicama

 

Ovo je poklon koji možete napraviti brzo i lako, a u vreme praznika izgleda apsolutno magično. Pronađite lepu flašu, bocu ili teglu, i napunite je destilovanom vodom. Nakon toga, stavite u nju malo glicerina i boje po želji. U zavisnosti od toga koliko ste maštoviti, možete dodati malo šljokica, zvezdica, srca... šta god vam padne na pamet i jako promućkati. Bićete toliko oduševljeni da ćete odmah napraviti i jednu za sebe.


Budi kreativni i ukrasite dom onako kako vi želite: Ovo su tri novogodišnja ukrasa koje možete da napravite samo za pola sata (VIDEO)

 

foto: Profimedia

Nastavak predloga pročitajte na narednoj strani...

 

 

 

4. Terarijum

 

Ukoliko poznajete nekoga ko je ljubitelj biljaka, ali ponekad zna da zaboravi da ih zalije i pokloni mu malo svetlosti, izaberite biljku koju nije potrebno prečesto zalivati, nabavite malo zemlje i kamenčića i napravite mali terarijum. Ovo je poklon koji će krasiti nečiji dom ili radni sto, pa ćete na taj način biti deo nečijeg dana iako fizički, možda, niste u mogućnosti da budete tu.

 

 

Anđeo čuvar za sreću i ljubav: Ovaj novogodišnji ukras ne sme izostati iz vašeg doma (FOTO)

 

 

foto: Profimedia

Nastavak predloga pročitajte na narednoj strani...

 

 

5. Novogodišnje čarolije

 

Svi mirisi koji vas podsećaju na praznike u jednoj tegli! Pronađite jednu veliku i u nju stavite sve ono što biste voleli da vam se nađe u jednoj planinskoj kućici dok napolju veje sneg. Bilo da je to pomorandža, cimet, sveže brusnice, karanfilić ili oraščić. Ukoliko ste zamilsili sitnije sastojke ili začine, možete ih sipati u papirne kesice i tako ubaciti u teglu. Odštampajte na papiru sadržaj tegle i kanapčićem privežite za poklopac. Ove sastojke će neko moći da stavi u vrelu vodu i uživa u predivnom mirisu u celoj kući.

 

 

Najmanja jelka za najlepšu dekoraciju: Ove godine ne morate trošiti novac na ukrase! (FOTO)

 

 

foto: Profimedia

 

makonda-tracker