Napravite sami

Jednorog jelka: Hit među novogodišnjim dekoracijama! (FOTO, VIDEO)

0
Dekoracija koja je osvojila čitavu internet zajednicu jeste neobična novogodišnja dekoracija, koja je odlična zamena za tradicionalne venčiće...
foto: Video printscreen, Garden Answer
foto: Video printscreen, Garden Answer

Čarobna jednorog jelka ispuniće vaš dom pravom prazničnom atmosferom, piše Lovesensa. Ova jedinstvena jelka najviše je zadivila ljubiotelje životinja, pa širom sveta vrata od kuće ili kapije krasi neobičan novogodišnji jednorog.

Za izradu potrebne su vam zimzelene grančice, makaze za orezivanje ruža, nosač od žice, šišarke, crvene trake i zlatni ukras.

 

foto: Video printscreen, Garden Answer

Možda zvuči komplikovano, ali uz jasno i kratko uputstvo u video prilogu i vi ćete uspeti da napšravite svoju jednorog jelku.

 

Ove novogodišnje dekoracije su već postale pravi hit: Lako, jednostavno i JEFTINO do neodoljivog Sneška Belića (FOTO)

 

Prvobitno je zamišljeno da jelka bude u obliku konjske glave, ali na kraju projekta rezultat je bila nezaboravna jednorog jelka koja ispunjava želje i donosi radost u svaki dom.

 

foto: Video printscreen, Garden Answer

Ova jelka je idealna za dom u kome nema dovoljno prostora za raskošne dekoracije, ali i za one koji žele da izbegnu tradicionalne dekoracije koje skoro svako ima kod kuće za vreme praznika.

 

Od SAMO JEDNOG lista papira možete napraviti savršenu 3D jelkicu i ukrasiti vaš dom (FOTO, VIDEO)

 

Na ovaj način možete napraviti i svoju omiljenu životinju, koristeći identičan materijal i oblikujući ga po svojoj želji.

 

foto: Video printscreen, Garden Answer

Takođe, predlažemo da pri izradi svoje jednorog jelke koristite praznične boje poput crvene i zlatne, a možete staviti i neki ukras koji liči na kićanku.

 

makonda-tracker