vredi probati

Kako sakriti televizor i ulepšati dom za sekund? 3 praktična trika koje morate da probate

0

Ovi korisni saveti unaprediće estetiku vašeg životnog prostora,a pri tome imaju i korisnu notu

Uz ova 3 jednostavna trika kuća će vam zasijati
Uz ova 3 jednostavna trika kuća će vam zasijatifoto: Pinterest / Printscreen / hello-hayley.com

Gotovo da ne postoji domaćinstvo koje nema televizor kao sastavni deo svog enterijera.

 

Manjak prostora često može predstavljati problem onda kada želimo da zidove našeg doma krasi neka umetnička slika ili ogledalo, a za to jednostavno nema mesta.

 

Malo smo istražili i pronašli 3 idealna trika za sakrivanje televizora, koja spajaju lepo sa korisnim na najbolji mogući način.

 

1. Od televizora do umetničkog dela u 2 koraka

 

Koliko puta ste pomislili kako bi samo lepo bilo da na svom omiljenom zidu možete gledati u neku lepu umetničku sliku, umesto u televizor.

 

I za to postoji rešenje i vrlo je jednostavno! Postoje dva načina da svoj televizor tranformišete u umetničko delo:

 

  • Ivice televizora obložite lajsnama po izboru tako da podeća na ram za slike. Zatim preko TV-a uđite na Jutjub ili Gugl i pronađite neki pejzaž koji vam se dopada, odnosno ono što biste voleli da gledate kao sliku na tom zidu. Jednom kada odaberete sliku, ostavite je uključenu i zajedno sa okvirom televizro će se pretvoriti u najlepše uramljeno umetničko delo.

 

 

  • Drugi način jeste da jednostavno napravite mehanizam gotove slike koja se otvara/zatvara ili prevlači preko televizora.

 

 

2. Lepo + korisno

 

Osim što može da doprinese estetici vašeg doma, umešno prekrivanje zidnog televizora može imati i svoju praktičnu funkciju.

 

 

  • Prva ideja jeste da napravite ogledalo koje se otvara/zatvara ili navlači sa lakoćom preko televizora po istom principu koji je prethodno predložen sa slikom. Na taj način uštedećete na prostoru i na jednom mestu imati dva najvažnija komada bez kojih nijedan dom ne funkcioniše.

 

 

  • Drugi predlog jeste da oko televizora napravite ormarić sa policama, gde ćete moći da poređate neke važne sitnice koje nemate gde odložite.

 

 

3. Neka se potpuno stopi sa prostorijom

 

Treće rešenje jeste potpuno stapanje u postojeći enterijer, koje podrazumeva upotrebu dekorativnih zidnih detalja, poput dugačkih drvenih letvica.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Palata u kojoj živi Zlatan Ibrahimović

 

makonda-tracker