pogledajte

Uz Bespoke Infinite Line frižidere vaš dom dobija dodatnu vrednost

0

Kada razmišljamo o svojoj kuhinji iz snova, najčešće nam je na umu organizovan i moderan prostor. Ali zašto se ograničiti samo na to?

foto: Promo
foto: Promo

Samsung je predstavljanjem najnovije linije Bespoke Infinite Line omogućio da iskoračimo izvan granica i otkrijemo svet neprolaznog stila i modularnog dizajna koji se lako uklapa u svaki enterijer. Nova linija frižidera ne samo da olakšava naše svakodnevne poslove u kuhinji, već svakom domu daje dodatnu vrednost i osećaj luksuza.


Dizajn koji inspiriše

 

Samsung frižider
foto: Promo


Doba standardnih kućnih uređaja je prošlo. Dobro došli u moderno domaćinstvo u kome sekuvaju i pripremaju obroci u okruženju koje inspiriše. Za usklađivanje nijansi ne morate brinuti jer Bespoke Infinite Line frižider uz jednostavne linije i glatke površine ima sivo-bež boju i elegantne ivice u boji starog zlata.
Neprolazna estetika praćena je vrhunskom izdržljivošću, što omogućava da frižider koristite kao centralni segment kuhinje i ostatak dekora prilagođavate njemu, posebno ako osmišljavate svoju kuhinju iz snova od samog početka. Usklađivanje drugih uređaja s ovim dizajnom koji ne izlazi iz mode je lakše nego ikada, a posebno zanimljiv je senzor za automatsko otvaranje vrata koji je ugrađen sa strane.
Sloboda da uređujete svoju kuhinju u skladu s dizajnom i izgledom koji vam se dopada sada je podignuta na viši nivo jer na jednoj strani imate funkcije za maksimalnu udobnost korišćenja, a na drugoj besprekorno uklapanje u ostatak moderne kuhinje kakvu priželjkujete. AI Energy Mode brine se za automatsko smanjenje potrošnje električne energije.


Somelijer u vašoj kuhinji

 

Samsung frižider
foto: Promo


Dostupan u opciji frižidera, zamrzivača ili vinskog frižidera, Bespoke Infinite Line otporan je na ogrebotine, udubljenja i fleke. Njegova unutrašnjost pruža mnogo svetla svakom uglu zahvaljujući posebnoj rasveti na okviru i policama. Sa kapacitetom frižidera i zamrzivača od 805 litara, vinskog podruma s kapacitetom za 101 bocu, sadrži i AutoFill Pitcher opciju, odnosno posudu za vodu s automatskim punjenjem koja omogućava da jednostavno i u svakom trenutku pristupite hladnoj i sveže filtriranoj vodi. Dual Auto Ice Maker omogućava da birate želite li kuglice ili kockice leda za svoj napitak.
Sa dva temperaturna načina rada, ovaj inovativni frižider omogućava da vaša hrana duže bude sveža, sačuva svoj prirodni ukus i teksturu. Među posebno zanimljivim funkcijama aplikacije SmartThings je Sommelier at Home, koja omogućava analiziranje etikete na boci vina u vinskom odeljku i pruža detalje o optimalnim uslovima za njeno čuvanje. U kombinaciji sa funkcijom SmartThings Cooking, preporučuje savršenu hranu za kombinovanje sa vinom za idealnu večeru.


Pravo vreme za kupovinu

 

Samsung frižider
foto: Promo


Zbog tempa savremenog života zavisimo od kvalitetnih uređaja u našem domaćinstvu, koji nam svojom brzinom i efikasnošću rada mogu uštedeti dragoceno vreme. Kompanija Samsung se sa svojim inovacijama pobrinula da kućni poslovi budu obavljeni u što kraćem roku, a u tome će vam pomoći kućni asistenti nove ere. Sada je pravo vreme za njihovu kupovinu, jer ih je moguće osigurati na čak 5 godina garancije! Više o ovoj akciji možete naći na linku 

https://www.samsung.com/rs/offer/produzena-garancija-kucnih-aparata-2023/

 

makonda-tracker