rešenje

PRIPREMA HRANE BEZ GREŠKE: Ovo će vam pomoći da lakše i brže merite sastojake!

0

Ono što najpre može doprineti tome da neki recept ne uspe ili da ne bude ukusan kao prošlog puta kada vam se dopao jeste količina sastojaka koju ste stavili. Obične vagice za merenje podrazumevaju više isprljanih sudova, a o merenju šoljama/čašama i da ne pričamo. Zato je sada sve lakše sa kašikom koja može da izmeri sastojke – pogledajte je OVDE

foto: Promo
foto: Promo

Nema ništa jednostavnije za merenje od ove digitalne kašike koja u sebi ima vagicu i displej koji može izraziti količinu u čak 4 jedinice mere. Ona je toliko laka za upotrebu, jer zapravo samo treba da zahvatite željenu količinu sastojaka i na osnovu rezultata merenja odredite da li treba da dodate još ili oduzmete. Ono što je fantastično kod ove kašike je što možete da podesite da zapamti izmerenu težinu, pa ne morate pri dodavanju nove da pamtite sami, sabirate i oduzimate u glavi. Jako je precizna, tako da ćete svaki put svoje omiljeno jelo ili poslasticu moći da napravite baš kao poslednji put kada vam se najviše dopalo.

 

Do skoro ova kašika nije bila dostupna kod nas, a sada je po veoma povoljnoj ceni možete kupiti ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

 

Digitalna vaga
foto: Promo

 

Kašika za merenje ne zauzima puno mesta i vrlo lako se održava: samo skinete njen gornji deo i operete ga. Može da meri težinu do čak 500g, a pored praškastih sastojaka poput brašna, njom možete da merite i tečnost.

 

Ne čekajte, poručite je već danas ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

makonda-tracker