praktično

OVO ĆE VAM UŠTEDETI NOVAC I SAČUVATI ŽIVCE: Osigurajte se na vreme i budite bezbrižni!

0

Auto kamere su se zaista pokazale kao praktična stvar koju bi svaki vozač trebalo da ima. Postale su pristupačne svima, a mogu da vam sačuvaju živce i uštede dosta novca. S obzirom na to da je nepažljivih pešaka i vozača sve više, ne bi bilo na odmet „zaštiti se“ od nekih nemilih događaja.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

 

Posedovanje video snimka u slučaju bilo kakvog incidenta može na sudu biti presudan dokaz da niste krivi – snimanje auto kamerom je dozvoljeno i snimak se može koristiti na sudu kao dokaz. U slučaju sudara ne morate se plašiti da li će neko govoriti suprotno od zbivanja i kako ćete dokazati da niste krivi – auto kamera je tu da vam sačuva vreme, živce i novac koje biste izgubili u slučaju dugogodišnjih suđenja i dokazivanja.

 

Pri odabiru auto-kamere ne gledajte njenu cenu, jer „jača“ cena ne mora da znači i da je kamera bolja. Obratite pažnju na njene karakteristike. Jedna od najtraženijih auto-kamera na našem tržištu je 2.7 LCD, 1080 mpx. Ima HD sočivo – 2.7, inch displej 16:9, detektor pokreta, night senzor za noćno snimanje. G senzor koji u slučaju sudara automatski memoriše snimak, snima zvuk (ima ugrađen mikrofon i zvučnik), podržava kartice do 32 GB. Kamera automatski snima kada se auto upali.

 

Kamera za auto
foto: Promo

 

Ovu kameru za snimanje vožnje možete poručiti OVDE po akcijskoj ceni od 1.999 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana. Paket sadrži kameru, nosač, auto punjač i uputstvo na engleskom.

 

*Celokupan asortiman proizvoda možete pogledati OVDE.

 

 

 

makonda-tracker