životni prostor

Svaka prostorija će izgledati lepše ZA SEKUND: 3D i akrilni satovi su savršena dekoracija po svačijem ukusu

0

3D i akrilni satovi svojim interesantnim dizajnom menjaju izgled svake prostorije tako što u nju unose notu savremenosti, originalnosti i elegancije. Odličan su izbor za bilo koji prostor – dnevnu sobu, spavaću, dečiju, predsoblje, pa i kancelarije.

foto: Promo
foto: Promo

Da biste ih postavili ne treba vam ništa sem par minuta, a sada ih možete naručiti po sniženim cenama. Ne propustite!

 

Akrilni zidni sat Leptiri pruža nežnost svakoj prostoriji, dok je ujedno moderan i kreativan. Srebrne je boje sa efektom ogledala, dimenzija 25 x 25 cm, a dekorativnih leptirića (koji su različitih dimenzija) ima 10. Sat nema sekundaru.

 

Njegova cena iznosi 1.800 rsd, možete ga naručiti online klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502.

 

Garancija na sat iznosi 2 godine.

 

Linera satovi
foto: Promo

Akrilni samolepljivi zadni sat T4086S je dimenzija 30 cm x 30 cm. Srebrne je boje sa efektom ogledala, a materijal je plastika – akril. Dekoracije su samolepljive i lepe se na zid, a njihova debljina je 1 mm. Centralni deo se kači na ekser i u njega se stavlja baterija od 1,5V AA (koja ne dolazi u paketu).

 

Sat možete poručiti online klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502, po sniženoj ceni od samo 1.800 rsd.

 

Garancija na sat iznosi 2 godine.

 

Linera satovi
foto: Promo

Ukoliko želite 3D sat, predstavljamo vam model T4333S koji je idealan za sve prostorije u kući, ali i za poslovni prostor. Drugačiji je, otmen i veoma zanimljivog dizajna. Materijal brojeva je eva pena, a sa prednje strane je plastika - akril. Debljina brojeva je 1, 1 cm, samolepljivi su i mogu se lepiti na sve podloge. Centralni deo sa kazaljkama je od aluminijuma i on se kači na ekser.

 

Porudžbinu izvršite online klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502, po sniženoj ceni od 2.190 rsd.

 

Garancija na sat iznosi 2 godine.

 

Linera satovi
foto: Promo

Model T4311S jedan je od najtraženijih. Srebrne boje, sa mešavinom slova i brojeva visokog sjaja i različitih veličina zaista daje prostoru poseban izgled i mami oduševljenje svih. Njegove razmere su 1 x 1 metar, materijal je eva pena sa zadnje, a plastika akril sa prednje strane. Može da se lepi na sve

podloge i moguće ga je odlepiti uz minimalne tragove na zidu. Centralni deo sa kazaljkama se kači na ekser, a dužina kazaljke za minute (najduže kazaljke) je 35 cm. U kompletu se dobija uputstvo i lenjir za precizno određivanje pozicija brojeva, kao i uputstvo sa slikama.

 

Naručite ga online klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502, po sniženoj ceni od 2.190 rsd.

 

Garancija na sat iznosi 2 godine.

 

Linera satovi
foto: Promo

 

Naredni model T4309S je sa rimskim brojevima, a njegove razmere su 1x1 metar, materijal brojeva je eva pena, a sa prednje strane je plastika-akril sa efektom ogledala. Debljina brojeva je 1, 1 cm, samolepljivi su i mogu se lepiti na sve podloge. Centralni deo sa kazaljkama je od aluminijuma i on se kači na ekser. Dužina najduže kazaljke za minute je 35cm.

 

Ovaj sat naručite online klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502, po sniženoj ceni od 2.190 rsd.

 

Garancija na sat iznosi 2 godine.

 

Linera satovi
foto: Promo

 

* Klikom OVDE pogledajte kompletnu ponudu proizvoda za kuću, stan ili poslovni prostor.

 

makonda-tracker