pravi izbor za vas

IZBEGNITE BUŠENJE: Set od 5 samolepljivih kuka za kačenje – VELIKA AKCIJA!

0

One se lepe uz pomoć silikonske lepljive pločice koja ne oštećuje površinu.

foto: Promo
foto: Promo

U domu uvek postoji niz stvarčica koje nepotrebno zauzimaju prostor i koje bi, kada biste ih okačili, rešile problem krša i stvorile više prostora za možda neke druge stvari. To je slučaj u apsolutno svakom domu i zato smo sigurni da je ovaj set nešto što je pre ili kasnije neophodno svakom domu da ima – pogledajte OVDE!

 

Ovo je superkoristan set od čak 5 kuka za čiju „montažu“ nije potrebno bušenje i lupanje eksera. One se lepe uz pomoć silikonske lepljive pločice koja ne oštećuje površinu. Mogu da se okače na zid, pločice, drvenu ili staklenu površinu. Sjajne su za kačenje odeće (u hodniku, na vratima kupatilu, u samom ormanu), ali i za brojne druge sitnice (npr. za kačenje sudova, ubrusa i sl.). A čak ih možete zalepiti i na kuhinjske elemente da vam posluže kao ručke za njihovo otvaranje.

 

Gde možete da kupite ove kukice? Ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

 

kuke  za kačenje
foto: Promo
kuke  za kačenje
foto: Promo

Pogledajte na sledećoj fotografiji kako lako se „montira“:

 

Osim što ih za kačenje stvari možete okačiti u hodnik da na njih, recimo, okačite jakne ili u kupatilu za bade mantile, možete ih zalepiti i unutar ormana kako biste zakačili ešarpe, kaiševe ili neke druge stvarčice.

 

Gde možete da kupite ove kukice? Ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999 po ceni od 890 rsd.

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker