UŠTEDITE PROSTOR I VREME: Spakujte kofer za odmor u rekordnom roku na ovaj efikasan način!

0

Napokon je stiglo vreme godišnjih odmora i odlazak na more, planinu...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Radujete se, pravite spisak šta sve treba kupiti, šta sve treba spakovati, međutim, shvatate da vam je potrebno nekoliko kofera kako bi sva garderoba, obuća i neseseri mogli da stanu. Nemojte da očajavate – vakuum kese će vam pomoći i napraviti dodatni, slobodni prostor kako biste mogli u jedan kofer da spakujete sve što poželite.

 

Vakuum kese su:

 

  • SUPER POVOLJNE
  • Lako se koriste
  • Prave čak 5X VIŠE MESTA

 

***OVDE po AKCIJSKOJ ceni možete kupiti paket od 8 kesa koji uključuje 5 kesa dimenzija 60x80 i 3 kese dimenzija 80x110. Požurite, količine su ograničene!***

 

kofer
foto: Promo

U kesu se ubace stvari, dobro se zatvori na vrhu, a onda se kroz krug koji se na njoj nalazi sav vazduh izvuče usisivačem. Čim se izvuče vazduh, krug se zatvori plastičnim poklopcem, a stvari se neverovatno „skupe“ i samim tim zauzimaju mnooogo manje mesta gde god da ih stavite. Ono što je interesantno jeste da se tako spakovane ne izgužvaju ništa više nego što bi se izgužvale stojeći u ormanu, iako na prvi pogled u kesi izgledaju kao „sažvakane“.

 

https://www.youtube.com/watch?v=qmv-HZ6fXw0

 

NISU SAMO ZA GARDEROBU! U njih možete spakovati posteljinu (koja je uvek sporna kada je mesto u pitanju), može se u njih odložiti čak i platnena obuća, a ono čemu će se mnoge mame obradovati je činjenica da u njih možete da spakujete i plišane igračke ako se vaše dete ne igra sa njiima, a ne želite da ih bacite.

 

***OVDE po specijalnoj ceni od 1.890 rsd možete kupiti paket od 8 kesa koji uključuje 5 kesa dimenzija 60x80 i 3 kese dimenzija 80x110. Požurite, količine su ograničene!***

 

makonda-tracker