praktično

PRENOSNA MINI KLIMA: Uživajte u svežem i čistom vazduhu bilo kad i bilo gde!

0

Cool Down rashlađivač je inovativan, prenosiv 3 u1 rashladni uređaj koji hladi, osvežava i vlaži vazduh u prostoriji. Bez obzira da li želite da rashladite ugrejanu kuhinju ili uživate udobno zavaljeni na sofu dok gledate TV, Cool Down rashlađivač će napraviti savršenu temperaturu.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Samo dodajte vodu, pritisnite dugme, opustite se i uživajte u hladnom povetarcu.

 

Mini klima
foto: Promo

Tajna je u tehnologiji hidrohlađenja koja koristi evaporisani vazdušni filter koji uvlači topao vazduh, rashlađuje ga i vraća napolje svež, hladan vazduh.

Klasični klima uređaji su veliki potrošači električne energije, što može biti veoma skupo. Za razliku od običnih pokretnih klima koje zauzimaju mnogo mesta i čija izduvna cev mora da bude smeštena na prozoru, Cool Down rashlađivač je lagan, samostojeći rashladni uređaj koji ne zauzima mnogo mesta, troši malo struje i lako se može premeštati kako biste uživali u svežem i rashlađenom vazduhu bilo gde.

 

Ovaj praktičan rashladni uređaj hladi vazduh oko vas, baš tamo gde vam je to najpotrebnije, trošeći malo električne energije, poput fena za kosu.

 

Mini klima
foto: Promo

Sa 3 nivoa podešavanja brzine imate preciznu kontrolu nad radom. Rashlađivač ima filter koji vlaži i dodatno prečišćava vazduh, čineći ga još prijatnijim. Mali je i praktičan, te ga lako možete postaviti na radni sto, noćni stočić ili kuhinjski element. Svetlo integrisano u prozivod čini ovaj rashlađivač finom dekoracijom enterijera.

 

Možete se odlučiti između različitih varijanti:* 1 stalna boja, * Menjanje boje * Bez svetlosti.

 

Savršeno se uklapa u svaku spavaću sobu, zahvaljujući diskretnom, opuštajućem svetlu, a idealno je ukoliko imate malu decu, kao noćno svetlo.

Prenosnu mini klimu naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 2.999 rsd.

 

U pakovanju, pored mini klime, dobijate i USB kabl za napajanje.

Požurite, količine su ograničene!

 

 

makonda-tracker