za prijatniji enterijer

AKRILNI SAMOLEPLJIVI SATOVI: Originalna dekoracija prostora za koju vam je potrebno samo nekoliko minuta!

1

Akrilni samolepljivi satovi oduševili su mnoge. Interesantnog i nesvakidašnjeg dizajna, svakoj prostoriji, dnevnoj, spavaćoj, dečijoj sobi, kao i poslovnom prostoru, daju notu savremenosti, elegancije i originalnosti. Lako se postavljaju, ne zauzimaju veliki deo zida i koštaju samo 1.800 dinara.

foto: Promo
foto: Promo

 

Akrilni zidni sat Leptiri pruža nežnost svakoj prostoriji, dok je ujedno moderan i kreativan. Srebrne je boje sa efektom ogledala, dimenzija 25 x 25 cm, a dekorativnih leptirića (koji su različitih dimenzija) ima 10. Sat nema sekundaru. Njegova cena je trenutno na sniženju i iznosi 1.800 rsd, možete ga naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana. Garancija na sat iznosi 2 godine.

 

linera satovi
foto: Promo

 

Akrilni samolepljivi zidni sat Vila dimenzija je 30 x 30 cm, srebrne boje sa efektom ogledala. Materijal je plastika – akril, centralni deo se kači na ekser, a dekoracije su debljine 1 mm. Sat koristi običnu 1.5V AA bateriju. Vila sat naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 1.800 rsd. Garancija na sat iznosi 2 godine.

 

linera satovi
foto: Promo

 

Akrilni samolepljivi zadni sat T4086S je dimenzija 30 cm x 30 cm. Srebrne je boje sa efektom ogledala, a materijal je plastika – akril. Dekoracije su samolepljive i lepe se na zid, a njihova debljina je 1 mm. Centralni deo se kači na ekser i u njega se stavlja baterija od 1,5V AA (koja ne dolazi u paketu).
Sat možete poručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od samo 1.800 rsd. Garancija na sat iznosi 2 godine.

 

 

linera satovi
foto: Promo

 

* Celokupnu ponudu pogledajte klikom OVDE.

makonda-tracker