sjajan savet

OPREMITE PROSTOR NAJMODERNIJIM DETALJIMA: Pogledajte najtraženije proizvode i iskoristite neverovatne popuste!

0

Uređenje stana ili radnog prostora više nije toliko naporno i neiziskuje višedecenijsku ušteđevinu. Tajna se krije u pažljivo odabranim detaljima!

foto: promo
foto: promo

Ukoliko napravite dobar izbor, uz samo jedan predmet moći ćete da promenite izgled čitave prostorije i date joj svežinu, novinu i moderan izgled. Predstavljamo vam vodeće elemente u postizanju pomenutog cilja, koji su ujedno i najtraženiji kako kod nas, tako i u svetu.

Moderni 3D satovi apsolutni su hit i definitivno drže prvo mesto na lestvici najmodernijih i najpristupačnijih načina dekorisanja prostora.

Prvi po popularnosti je model T4311B. Mešavina različitih brojeva i reči u crnoj ili srebrnoj boji daje poseban šmek bilo kojoj prostoriji. Srebrni brojevi imaju efekat ogledala, a crni brojevi efekat visokog sjaja. Zahvaljujući svom modernom izgledu čini se kao da lebde u vazduhu iako su zalepljeni na zid. Crni model naručite klikom OVDE, srebrni model klikom OVDE, ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od samo 2.390 rsd.

 

hangar
foto: promo

Drugi po popularnosti je 3D sat sa rimskim brojevima. Daje poseban šmek prostoru i čini ga jako interesantnim. Izaberite između crnog i srebrnog modela i poručite ga klikom OVDE za crni ili klikom OVDE za srebrni model, a možete i pozvati 011/442 0502 svakog radnog dana i porudžbinu napraviti putem telefona. Cena je snižena i sat može biti vaš za samo 2.390 rsd.

 

hangar
foto: promo

 

Model T4310S svakoj prostoriji daje određenu notu elegancije. Jednostavnog izgleda, sa efektom visokog sjaja na površini, zaista ostavlja bez daha. Takođe možete izabrati između srebrnog modela i crnog modela i klikom OVDE izvršiti porudžbinu, ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 2.390 rsd.

 

hangar
foto: promo

 

*Uz svaki sat se dobija garancija koja važi 2 godine.

 

Ukoliko imate višak nekih stvari koje ne znate gde da smestite, rešenje za taj problem jeste podna montažna polica!

 

hangar
foto: promo

 

Podna montažna polica dimenzija je 130 x 41 x 31 cm i ima ukupno 5 nivoa za odlaganje stvari. Cevi su metalne, konektori plastični i ima dekorativna plastična platna. Montira se veoma lako i uputstvo za sklapanje dolazi uz nju.
Cena podne montažne police trenutno je snižena i iznosi 1.557 rsd, dok je dostava besplatna!
Porudžbinu izvršite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.
Akcija traje do isteka zaliha!

*Klikom OVDE pogledajte celokupnu ponudu satova i drugih predloga za uređenje prostora.

makonda-tracker