sjajni predlozi

TEHNIKA KOJA ĆE VAM ULEPŠATI I OLAKŠATI SVAKODNEVNICU: Za manje od 2.500 dinara!

0

Ukoliko želite da razbijete monotoniju svakodnevnice ili je prosto olakšate, imamo sjajne predloge za vas. Na fantastičnom su sniženju te neće isprazniti ničiji džep, a mogu biti i odličan poklon za vama dragu osobu.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

 

3D virtuelne naočare zaludele su svet. VR BOX 2.0 naočare omogućavaju gledanje 3D filmova, 3D aplikacija, igranje 3D igrica. Položaj sočiva može se podešavati pojedinačno, po horizontali i dijagonali i na taj način oblikujete 3D naočare prema veličini lica i razmaku između očiju. Kompatibilne su sa svim smart telefonima (android, windows, ios). Naručite ih OVDE za samo 1.199 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

 

foto: promo

Pametni satovi koji postoje na tržištu razlikuju se od običnih po kompjuterskom čipu i programu, čineći ih tako mini kompjuterima za ruku. Aplikacije koje oni podržavaju mogu vam pomoći i olakšati svakodnevne aktivnosti. Bluetooth, koji je ugrađen u ove satove, omogućava vam povezivanje sa vašim pametnim telefonom i na taj način imate mogućnost pristupa svim mobilnim aplikacijama ne uzimajući svoj telefon u ruke.

 

Ukoliko živite “brzim tempom” i ne stižete na pravilan način da brinete o sebi ovaj sat može da vam bude od velike koristi. Npr. može da vam kaže koliko kvalitetno ste spavali, kao i da vas podseti kada je vreme da u svoj organizam unesete tečnost. Pametni satovi obično su skupi, no ukoliko ste oduvek želeli da imate ovu stvarčicu, a niste uspevali da je sebi priuštite, sada je pravo vreme da to i uradite. Smart watch može biti vaš za samo 1.699 rsd!

 

 

foto: promo

 

 

 

Ukoliko ste u potrazi za satom sa malo jačim načinom rada koji podržava i micro sim karticu uz pomoć koje možete proširiti memoriju do čak 32 gb, naći ćete ga OVDE za samo 2.499 rsd!

 

foto: promo

 

Uz pomoć ovog aparata možete proveriti nivo alkohola u dahu! Digitalni alkotester pokazuje i

upozorava korisnika da li jeste, ili nije pod uticajem alkohola i zvučnim signalom, a meri vrednosti

do 1.9 promila alkohola. Sa već 0,2 dcl (npr.jedna čaša vina) alkohola u krvi dolazi do smanjivanja

koncentracije tokom vožnje! Budite bezbedni i naručite digitalni alkotester OVDE po ceni od 1.999 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

 

foto: promo

 

 

* Celokupan asortiman kvalitetne, a povoljne tehnike pogledajte OVDE.

 

 

 

makonda-tracker