sjajno rešenje

VELIKE VRUĆINE SE TEŠKO PODNOSE: Ovo je najzdraviji način da se rashladite za samo nekoliko minuta!

0

Kada su visoke temperature, često pribegavamo različitim metodama rashlađivanja. Većina se odlučuje za klimatizovane prostorije, ali da li ste znali da klima može biti veoma opasna? Ukoliko se rashladni uređaji ne servisiraju redovno, postoji mogućnost od različitih infekcija, virusa i alergijskih reakcija.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Razlika između spoljne i unutrašnje temperature ne bi trebalo da bude veća od 7 stepeni, jer u suprotnom rizikujete da obolite od kardiovaskularnih oboljenja, migrena, ukočenosti mišića i zglobova. Najbolje i najefikasnije rešenje za rashlađivanje tokom vrelih letnjih dana jeste – voda!

 

Umesto da sedite po kafićima i zatvorenim prostorijama ceo dan, zašto ne biste napravili efekat prirodnog hlađenja u sopstvenom dvorištu ili terasi? Sve što vam je potrebno jeste slavina za vodu! Ostale dodatke – crevo, priključak i raspršivače možete naći OVDE.

 

foto: Promo

 

Ova fantastična vodena magla – raspršivač vodenom parom snižava temperaturu vazduha za čak 5 i više stepeni. Štiti od komaraca i može cela ekipa od 10oro ljudi da se smesti pod nju i uživa. U setu se dobijaju crevo dugačko 10 metara, jedan priključak za slavinu i 10 raspršivača.

Sve što je potrebno za korišćenje vodene magle jeste priključak, odnosno dvorišna slavina za vodu sa pritiskom od 2,5 do 4 bara, koji dobijate u paketu. Potrošnja vode je oko 2 litre na sat po raspršivaču. Pored vrućine, sistem raspršivača eliminiše i probleme sa insektima i suzbija prašinu. Mikročestice vode izlaze kroz posebno dizajnirane dizne i puštaju paru hladeći spoljni prostor. Vodena magla veoma je jednostavna za postavljanje (potrebno je manje od 10 minuta) i ne zahteva nikakvo održavanje.

 

Za samo 2.099 rsd naručite vodenu maglu OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana od 9 do 17h i iskoristite letnje dane do maksimuma. Opustite se i relaksirajte u udobnosti sopstvenog doma.

makonda-tracker