predlog

MEKANO I ELEGANTNO: Uz ovakve detalje vaš dom će izgledati glamuroznije i luksuznije nego do sada

0

Baršun je oduvek bio materijal koja simbolizuje luksuz, a osim u svetu mode, ovaj materijal ima svoje mesto i u uređenju enterijera.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ukoliko ste odlučili da budete odvažniji kada je u pitanju uređenje vašeg doma, baršun je idealan odabir i tkanina koja će vašem domu osigurati dozu elegancije i luksuznog izgleda.

 

Ako niste sigurni kako ga uklopiti u prostorije, pročitajte nekoliko mogućnosti u nastavku.

 

1. Zavese od baršuna

 

Raskošne zavese od baršuna učiniće vašu dnevnu sobu luksuznijom, a njihov plus je činjenica da zbog težine materijala nisu lepršave i lepo vise. Takođe, baršun je dostupan u celom nizu boja pa zavese možete lako prilagoditi ostatku doma.

 

Zbog težine tkanine, zavese od baršuna biće i odlična izolacija. U hladnijim mesecima učiniće vaš prostor idealno ugodnim i tihim.

 

2. Baršunasti prekrivač za krevet

 

U hladnijem periodu godine koje je pred nama, posebno je dobar osećaj ušuškati se u topli krevet, a zbog baršunastog prekrivača još ćete više jedva čekati utonuti u san. Osim toga, vaš krevet izgledaće odlično.

 

 

3. Kauč od baršuna

 

Kauč od baršuna u vašem dnevnom boravku može biti ključni, statement komad, onaj na koji će svi obratiti pažnju. Plišana tkanina u kombinaciji s minimalističkom siluetom može činiti lepi spoj vintidž i modernog.

 

4. Tabure/fotelja od baršuna

 

Ako vam je baršunasti kauč ipak malo previše baršuna, manja, ali jednako dobra opcija su baršunasti tabure ili fotelja koji mogu biti još zanimljivi dodatak enterijeru ako odaberete neku upečatljivu boju.

 

5. Ukrasni jastuci

 

Ukrasni jastuci od baršuna idealni su ako baršun u dom želite uvoditi postepeno. Izgledaće jednako sjajno na vašem kauču, fotelji, krevetu...

 

 

makonda-tracker