odlično rešenje

TRIKOVI ZA UREDAN GARDEROBER: 2 sjajna načina za pospremanje odeće

0

Brz život kod mnogih često podrazumeva haos u kući zbog nedostatka vremena da se raskloni oprana odeća ili tek skinuta jakna, kaput, mantil. Važno je imati organizovan prostor i zgodno mesto za odlaganje svih stvari.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ovo su 2 takva proizvoda:

 

CRNI METALNI ČIVILUK – idelan za svaki hodnik! Svojim oblikom i bojom odgovara različitim stilovima prostora, a fantastično je „raspoređen“: na 3 mesta ima po 4 kuke i na njih možete da okačite jakne, kapute, mantile. Crna boja i oblik ga čine prilagodljivim različitim stilovima enterijera. Danas ga OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 možete kupiti po SNIŽENOJ CENI od 1990 rsd! Visina čiviluka: 170cm

foto: promo
foto: promo

RASKLOPIVA VEŠALICA ZA ODEĆU – sjajna za kačenje veša u sobi, kupatilu, na terasi, pa čak i u ORMANU! Idealna i za sušenje veša! Kad vam ne treba – samo je sklopite i ne zauzima vam prostor! Sastoji se iz dva trougla pod uglom od 90 stepeni. Po potrebi ih možete koristiti zasebno: samo jedan trougao, oba trougla ili ih koristiti spojene. Sada je na super POPUSTU i njena cena je 1790 rsd – poručite OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

Dimenzije ukupno: 68 cm x 26 cm

Dimenzije truuglića: 25 cm x 30 cm x 27 cm

 

foto: promo

 

 

Iskoristite AKCIJU i kupite kvalitetni metalni čiviluk za svoj hodnik i vešalicu za odeću po SNIŽENOJ CENI! Poručite online ili pozivom na broj 011/6 888 999.

 

makonda-tracker