Jednostavan trik

Očistite životni prostor uz pomoć samo jedne čaše vode

0

Dom je mesto gde se osećamo sigurno, gde provodimo najlepše trenutke sa prijateljima, porodicom, voljenima...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Međutim, osim nas samih, svako ko uđe u nađ životni prostor sa sobom nosi nekakvu energiju. Posebnu "opasnost" predstavljaju oni koju u vaša četiri zida unesu određenu dozu negativne energije, koja značajno ugrožava mir i harmoniju. Ne brinite, možete je se nalko otarasiti, a sve što vam je za to potrebno ne jedna čaša vode.

 

Inače, veruje se da negativna energija koja se uvukla u dom može uticati na čitav vaš život, budžet, odnose s članovima porodice i da može poremetiti životnu harmoniju. Posledica toga biće osećaj bezvoljnosti, letargije, nemira, teškoće.

 

Postupak:

 

U prozirnu čašu sipajte morsku so u količini koja će ispuniti otprilike jednu trećinu čaše. Zatim ulijte jednu trećinu vode i isto toliko alkoholnog sirćeta te ostavite čašu u prostoriji za koju mislite da je puna negativne energije. Stavite je na neko skriveno mesto i pustite da odstoji celo dan. Pripazite da niko ne pomera čašu dok je u sobi.

 

Prva stvar koju bi trebalo da uradite ujutru je da popijete čašu vode: Ceo svet je poludeo za ovom metodom, a uskoro ćete i vi (RECEPT)

 

Nakon 24 sata proverite kako čaša izgleda – ukoliko izgleda isto kao kada ste je ostavili, to znači da u toj prostoriji nema negativne energije. Ako su se na čaši pojavile mrlje ili puno mehurića, odnosno vidljivo je da ne izgleda isto kao kada ste je ostavili, to znači da u toj prostoriji ima negativne energije.

 

U tom slučaju ponavljajte trik s novom čašom sve dok ne postane čista kao kada ste je ostavili. Sadržaj čaše nakon svakog testiranja izlijte u WC šolju i pustite vodu, kako bi negativna energija zauvek otišla iz vašeg doma.

makonda-tracker