Fotografije koje su svet okrenule naglavačke

Jedni joj se dive, drugi je osuđuju: Trudnica koja pleše na šipci šokirala svet (FOTO)

0
I strah i divljenje koje u čoveku izazivaju ove neverovatne fotografije, učinile su da one velikom brzinom osvoje veliki broj pregleda i najrazličitije komentare.
foto: Instagram
foto: Instagram

Ples na šipci poslednjih godina, u svetu i kod nas, postao je veoma popularan vid vežbanja.

 

Oni koji ga praktikuju kažu da je to spoj plesa, fitnesa, akrobatike i umetnosti, a da osim izvajanog tela pospešuje i samopouzdanje i um, piše Yumama. Osim što ga hvale oni koji se njime bave, pul dens je neosporno interesantan i za gledanje jer, uglavnom žene, izvode neke neverovatne pokrete za koje je potrebno mnogo fleksibilnosti, izdržljivosti i snage.

Ali poslednjih dana na društvenoj mreži Instagram, velikom brzinom i uz veliko interesovanje, počele su da se šire posebne fotografije, koje su potpuno podelile mišljenja. Naime, u pitanju je model i trener pul densa Sendi P. koja se nalazi u poodmakloj trudnoći.

 

OVAKO izgleda trudnica sa trbušnjacima

 

Vežbanje u trudnoći svakako je preporučljivo, pogotovo onim budućim mamama koje su vežbale i pre nego što su ostale u drugom stanju, zbog toga ove fotografije možda i nisu sporne, kako tvrde pojedini komentari. Mada, zasita izgledaju pomalo opasno, ali istovremeno i neverovatno.

 

Šta vi kažete?

Nastavak vas čeka na idućoj strani...

 

makonda-tracker