superdevojčica

Beba koja je rođena DVAPUT: Neverovatna priča o najmanjem i najslađem borcu na svetu (FOTO)

0
Margaret Bemer bila je u 16. nedelji trudnoće kada su doktori otkrili da njena nerođena beba ima tumor na trtičnoj kosti.
foto: Facebook/Margaret Hawkins Boemer
foto: Facebook/Margaret Hawkins Boemer

Da bi joj spasli život, lekari su u 23. nedelji trudnoće morali da izvade fetus, izvedu operaciju tumora, a zatim je vrate u mamin stomak.

 

U 16. nedelji trudnoće, tokom rutinskog ultrazvuka, doktori su primetili tumor, a u 23. nedelji je već bio gotovo jednake veličine kao fetus. Nisu imali drugog izbora osim operacije.

 

Ne trošite novac uzalud! Ove stvari za bebu vam nikada neće biti potrebne!

Znali smo da ako hitno ne uradimo operaciju, za dan ili dva ona bi preminula", kaže mama devojčice koja je dobila ime Lin Li. "Nije imala mnogo šanse. U 23. nedelji, tumor je polako gasio rad njenog srca. Izbor je bio da dozvolimo tumoru da prezume celo njeno telo ili da joj damo šansu za život. Za nas je to bio lak izbor - želeli smo da živi", priča Margaret.

Hirurzi su izvadili malenu Lin Li, koja je tada imala svega 600 grama, izveli petočasovnu operaciju, a zatim je vratili u mamin stomak.

 

Najveća bol pretočena u sliku: Pogledajte šta je istetovirala žena koja je izgubila bebu (FOTO)

 

Margaret je nakon toga morala da leži 12 nedelja, a devojčica je drugi put rođena carskim rezom i imala je oko 2,5 kilograma.

 

makonda-tracker