Ozbiljne povrede u kući

Sekunde koje su nam PROMENILE ŽIVOT: Moj sin je dobio opekotine 4. stepena zbog usisivača! (FOTO)

1
Nakon što je njen sin imao ozbiljnu povredu zbog koje je umalo ostao bez prstića, jdena mama odlučila je da javno progovori o manje poznatoj, ali opasnoj strani usisivača.
foto: Facebook Printscreen
foto: Facebook Printscreen

Mama Džejd Bišop iz Velike Britanije dugo je bila u dilemi da li da javno ispriča o nesrećnom slučaju koji se dogodio njenom jednoipogodišnjem sinu, a onda je najzad skupila hrabrost i na svom Fejsbuk profilu do detalja, uz fotografije, ispričala o ovom, za nju i njenog naslednika, traumatičnom iskustvu, piše Yumama.

 

Naime, Džejd je prošlog meseca sređivala kuću, pa je na red došlo i usisavanje koje posebno voli njen mališan Teo.

Teo voli da se mota oko mene dok usisavam, pa smo i ovog puta zajedno vukli usisvač. Kada smo završili, ja sam isključila usisivač, a potom otišla i da izvučem gajtan iz zida. Međutim, tada sam najpre čula kako usisivač ponovo kreće da radi, a potom i vrisak. Naime, dogodilo se to da je, dok sam se ja za trenutak okrenula, Teo uključio usisvač i stavio prst u dodatak sa četkom koja ima mehanizam i vrti se nenormalnom brzinom. Doletela sam do Tea, ali prekasno. Na ruci je imao ogromnu ranu koja je izgledala kao da se opekao.

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

makonda-tracker