roditelji, obratite pažnju

SVI je imaju u kući, a odnela je život malom dečaku: Potresna ispovest majke nakon koje ćete ovu BILJKU odmah izbaciti iz kuće (FOTO)

0
Većina ljudi se slaže da nam je zelenilo u domovima potrebno i da je dom što zeleniji to bolji. Međutim, neke biljke su veoma opasne i mora da se dobro vodi računa.

 

foto: Profimedia

Sve je počelo kada se mali petogodišnji Esteban igrao i rekao svojoj majci da se ne oseća dobro. Ona je mislila da je u pitanju samo loše varenje ili izmorenost. Njegov otac se ipak zabrinuo kada je detetu promenila boja u licu i kada je dečak počeo da se guši. On je zatim odmah pozvao hitnu pomoć koja ga je odvela u bolnicu gde su ga primili na odeljenje za hitne slučajeve usled trovanja. Niko nije znao šta se dešava i bio je to izuzetno uznemiravajuć moment.

 

Mama koja se porodila u Višegradskoj: Reči lekara bolele su više od porođaja

 

Nakon pola sata, doktor je obavestio dečakovu majku da je dečak preminuo i da je uzrok njegove smrti najverovatnije u vezi sa nečim što je on pojeo. Iz tog razloga je doktor naručio da se uradi testiranje krvi i rezultati su pokazali da je dečak imao visok nivo hemijske supstance po imenu kalcijum oksalat u organizmu.

 

Nastavak teksta i fotografije pogledajte na narednoj strani...

 

makonda-tracker