Opasnosti u kući

Njoj se dogodilo najstrašnije što roditelj može da zamisli: Umalo ostala bez deteta zbog - venecijanera! (FOTO)

0
Deca mogu upasti u smrtonosne situacije u tren oka, a ova majka je proživela traumu kada joj se sin upetljao u kanap od venecijanera u jednom kafiću...
foto: Facebook/The Troublesome Tokleys
foto: Facebook/The Troublesome Tokleys

Autorka stranice The Troublesome Tokley’s nedavno je podelila je svoju priču i upozorila roditelje da obrate pa pažnju na strašnu opasnost koja može da vreba u svačijem domu, piše YUMAMA.

 

Neverovatni saveti supermame: Kako odvići dete od pelena za manje od nedelju dana?


"Molim vas pročitajte! Podelite i obratite pažnju!

 

Današnja igrarija mogla je da se završi tragično. Mogla sam da izgubim svog Zejdena.

 

Ja sam helikopter roditelj, kako to neki nazivaju, stalno motrim na svoju decu dok se igraju, ne samo kako bih bila sigurna da su bezbedni, već zato što se Zejden često povredi zbog cerebralne paralize. Gledala sam ih kako se igraju napolju, kako se zabavljaju baš kao sva druga deca.

 

U jednom trenutku udarali su u verandu i zbog vibracija je verovatno kukica ispala. Kanap od venecijanera je uhvatio Zejdena oko vrata i on je u strahu vukao, a ove fotografije pokazuju kako je izgledao nakon četiri sata. Da ih nisam posmatrala bilo bi prekasno. Kako jedan trogodišnjak može da zna šta jeste, a šta nije igra i kako dozvati pomoć ako ga niko ne nadgleda?

 

Jedna u milion: Iskustvo sa porođaja koje je rasplakalo ljude širom regiona

 

Molim vas pazite svoju decu, pazite šta ih okružuje. Kanapi kod nas su zavezani, znam da je tako u većini domova, ali ništa vam ne može vratiti decu ako se nesreća desi. Sekunde su bile u pitanju. Iako sam na vreme videla šta se dogodilo, njemu su se ipak pojavile modrice za koje su mi doktori savetovali da pratim."

 

Dan nakon njenog upozorenja, Zejden se oporavio, osim što i dalje ima tragove na vratu. Prema maminim rečima, doktori su zadovoljni jer se oticanje nije desilo u snu. Zejden jede, pije i ponaša se kao inače.

 

Roditelji, ne zaboravite da je konstantno nadgledanje vaših mališana veoma bitno jer stvari mogu krenuti po zlu u sekundi.

 


Sa portala YUMAMA pročitajte još:


Roditelji oprez: Baštensko crevo može uzrokovati ozbiljne opekotine kod dece (VIDEO)

 

Savet majke koja je svojoj bebi napravila fleke na licu: Drage mame, nemojte ovo nikada raditi (FOTO)

 

Prava retkost: Beba rođena bez ideje da se svet oko nje promenio (VIDEO)

 

Bolno iskustvo majke Dragane: Kada sam videla otpusnu listu iz GAK-a, umrla sam

 

Dadilja iz pakla: Uz pomoć psa, roditelji otkrili strašnu istinu (VIDEO)

makonda-tracker