šta vi mislite?

"Mama je mentalno obolela": Balkanski Tviter se zbog neobičnog poteza jedne majke opet svađa oko roditeljstva (ANKETA)

0

Na društvenoj mreži Tviter jedna korisnica iz Crne Gore podelila je fotografije s Tik Toka, na kojima je jedna manikirka otkrila neobičan slučaj koji je nedavno imala.

foto: Maria Symchych/Shuttertock
foto: Maria Symchych/Shuttertock

Naime, jedna majka je došla s devojčicom koja stalno gricka nokte i zamolila manikirku da joj uradi izlivanje kako dete to više ne bi činilo.


Mama je rekla da uradimo izlivanje jer devojčica stalo gricka nokte i... Uradili smo Barbi noktiće koje će sigurno da čuva – stoji u ovoj objavi.


Mama je mentalno obolela – napisala je žena koja je podelila ove fotografije i pokrenula raspravu na Tviteru.

Deo korisnika veruje da je majka dobro postipila jer postoji mnogo zdravstvenih rizika koji prate grickanje noktiju, a jedan od vodećih je mogućnost da se u organizam unesu paraziti.


"Ako reši problem, možda ima smisla", "Svi sve znate osim da gledate svoja posla", "Ne znam šta je ovde loše", "Razapnite me do mile volje, ali meni je ovo sasvim okej"... neki su od komentara, ali ima, naravno, i onih koji oštro osuđuju ovaj potez.


"Ljuta paprika i mamino 'zube ću ti slomiti' je rešavalo problem do pre neke godine", "Strašno", "Pustite decu da budu deca", "Lakše izliti nokte nego potražiti uzrok" i slične komentare pišu oni kojima se ne dopada ovakvo rešenje.

 

 

 

 

makonda-tracker