dođite

Yu mama festival organizuje SJAJNA savetovališta: Razgovarajte sa stručnjacima o svemu što vas zanima (FOTO)

0

Dođite na druženje i sjajan provod sa vašom decom.

foto: Promo
foto: Promo

VodaVoda Vodica vam najavljuje Yu Mama festival koji se održava 09.07. i 10.07. ispred Immo Outlet Centar od 14h do 19h. Zagarantovan Vam je sjajan provod za vas I mališane.

 

Drage mame, pored sjajnog druženja organzivana su korisna savetovališta gde imate prileke da razgovarate sa stručnjacima i pitate ih sve što vas zanima.

 

Prvog dana festivala na predavanjima "Pitajte logopeda i pedijatra" moći ćete da razgovarate sa logopedom dr sci Nataša D. Čabarkapa i sa pedagogom Nevenom Toskić. Takođe je organizovana i radionica "Baby handling" gde će vam Snežana Milovanović, diplomirani fizioterapeut održati sjajno predavanje o pravilnom postupanju sa bebama i njenim prvim igračkama.

 

Pogledajte detaljno program za 09.07:

 

Yu mama festival
foto: Promo

Drugi dan festivala Power Hous Pilates by Mirjana Marinković organizuje vežbe za mame i decu, takođe će se održati "Razvojno savetovalište za decu i roditelje na kome učestvuju (Jasmina Vujović, Katarina Anđelković, Milica Lero)

 

Pogledajte detaljno program za 10.07.

 

Yu mama festival
foto: Promo

Za klince generalni sponzor Voda Voda Vodica pripremio je dečiju radioniciu “VODAVODA Vodica nova avanturica” za kreativni tip crtanja i rešavanje lavirinta. Tu su i poklončići.

 

Frikom je takođe pripremio radionicu za mališane i uživanje u sladoledima Meda Meličanstveni.

 

I veliki i mali mogu uživati u Yu Mama razgibavanju i školici sporta, face paintingu I kutku za knjigu sa dečijim piscem Anom Dragović Drljević, autorka slikovnice za decu "Kako je Veka veštica zavolela bajke".

 

Dobar provod upriličiće i Yu Mama muzičke animacija.

 

Sponzori festivala su: Immo Centar. VodaVoda i Frikom.

 

Čekamo vas!

 

makonda-tracker