Stiže prinova

Kako odabrati savršen POKLON budućim roditeljima?! DONOSIMO vam HIT predloge!

0

Osluškujte želje budućih roditelja, te ih preduhitrite u željama. 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ovaj zadatak na prvi mah deluje veoma lako i neopterećujuće. Ali kako se bliži dan posete novorođenčetu, sve vas više okupiraju misli šta će mu biti najpotrebnije?

Naročito ako ste u bliskom srodstvu sa budućim roditeljima. 

Na vama biva odgovornost da darujete nešto korisno i svrsishodno. 

Kako bismo vas rešili slatkih muka i pomogli u odabiru dečjih pomagala, donosimo vam pet saveta na koje biste mogli da obrstite pažnju.

Na listi primarnih stvari za bebu obično se nalaze krevetići, višenamenska kolica i švedske pelene, ne smemo zanemariti ni udobne proprate elemente, koje možete darovati , a da to nisu benkice, flašice i garderoba koja se preraste za kratak period. 

 

 

DUŠEK- kvalitetan dušek je jedna od najvažnijih stvari za miran i spokojan san svakon novorođenčeta. Ne znači ukoliko posedujete najnoviji model kreveca da ćete uz to dobiti i anatomski dušek.

 

 

TEPISON ZA DEČJU SOBU- Ono što je neophodno detetu kada propuzi, jeste odgovarajuća podloga, bezbedna i antibakterijska na kojoj će moći da uživa i kreira svoj mali svet, jer svi znamo da je pod mesto gde deca najviše vole da borave.

 

 

ŠETALICA- Čvrsta šetalica sa zvečkama i dugmićima, idealan je poklon, koji se može upotrebljavati duži vremenski period. Kako nije sklona habanju, ako se roditelji odluče i za drugo dete, vaš poklon će biti tu.

 

 

 

foto: Profimedia

DEČJE KNJIGE- Basne, pripovetke i slikovnice nikada ne izlaze iz mode, te će doći vreme kada će mališan jedva dočekati da nešto nauči. Vaš dar moći će da sačuva i biće opipljiv i vredan. Knjige ostavljaju posebnu sentimentalnu vrednost. 

 

 

 

foto: Profimedia

KVALITETNA KOZMETIKA- Kako je dečja koža veoma osetljiva i nežna, morate biti obazrivi sa izborom. Ukoliko ste bliski sa roditeljima, čijem detetu darujete, možete ih pitati za mišljenje ili se posavetovati sa pedijatrom. Obratite pažnju na sastav, da ne sadrže sulfate, parabene i alkohol. 

 

 

 

 

makonda-tracker