radost za mališane

NOVO MESTO ZA VAŠE NAJDRAŽE - LOL IGRAONICA: Najveća igraonica u Srbiji od oktobra u Zemun Parku!

0

Otvaranje najveće i najmodernije dečije igraonice zakazano je za subotu, 13. oktobra u Zemun Parku čemu se nesumnjivo najviše raduju oni najmlađi sugrađani a svakako i njihovi roditelji.

foto: Promo
foto: Promo

LOL igraonica imaće status najveće igraonice u Srbiji s obzirom da prostor za igru zauzima preko 1.600 kvadratnih metara a biće opremljena najmodernijim sadržajima i opremom. Svi posetioci Zemun Parka imaće priliku da uživaju u raznolikim sadržajima jer je prostor nove, kompletno renovirane igraonice namenjen deci svih uzrasta koji će satima moći da se zabave i uživaju u različitim sadržajima i igri sa animatorima koji će im stalno biti na raspolaganju.

 

Ono što je posebno interesantno kako deci tako i roditeljima jesu atraktivni sadržaji od kutka posebno namenjenog za bebe preko trambolina sa bazenom, nekoliko tobogana, kavez za fudbal i košarku, vulkan, lavirinit, karaoke party, dinosaurus i još mnogo toga.

 

LOL igraonica u Zemun Parku će svakako biti glavna atrakcija i omiljeno mesto za igru ali i proslave rođendana koje je već sada moguće zakazati.

Kontakt telefon igraonice je 069/565-5650, a najavljeno radno vreme je od 10h do 22h.

 

Zemun Park je u poslednje tri godine postao sinonim za porodičnu kupovinu i zabavu pre svega zbog raznovrsnih sadržaja i bogate ponude, stavljajući u prvi plan porodice sa decom. Tako i ove jeseni sve posetioce očekuje mnoštvo zanimljivosti i noviteta tako da je zagarantovana dobra kupovina i odlična zabava u ovim hladnim danima.

makonda-tracker