nije više tajna

Kejt Midlton otkriva omijenu zabavu svoje dece: Džordž i Šarlot uživaju u ovome

0

Kraljevska tajna se ne razlikuje puno od one u običnom narodu. Princeza je otkrila šta to voli da radi sa svojim naslednicima.

foto: Profimedia, Profimedia
foto: Profimedia, Profimedia

Na svom poslednjem izlasku u javnost pred odlazak na porodiljsko odsustvo, Kejt Midlton je pomagala da se završi hrana pripremana za Komonveltski veliki ručak, što je inicijativa koja ohrabruje ljude da jednom godišnje podele obrok sa članovima svoje zajednice. Tom prilikom je otkrila i čime se njena porodica bavi u slobodno vreme.

Već sam ovo radila sa Džordžom i Šarlot – pravili smo testo za picu. Obožavaju to jer mogu da urpljaju ruke“, Kejt je rekla jednom od članova, kako navodi Hello! Magazin.

Princeza koja će se po treći put uskoro ostvariti kao majka dodala je i da sama mnogo uživa u tome.

 

foto: Profimedia

Dok je Kejt govorila o svojim pica zabavama sa decom, Vilijam je još ranije otkrio koje jelo je njegov zaštitni znak i sprema ga za porodicu:

Volim kuvanje, ali nisam preterano dobar u tome. Volim pečenje. Malo pečenog pileta ili šniclu“, rekao je prošlog novembra, priznajući da nije baš najbolji u kuhinji.

Mali Džordž sa druge strane ima vrlo bogat izbor u svojoj školi, jer je menza poput restorana sa pet zvezdica: na meniju ima opcije poput jagnjetine sa lukom i svežim biljem, kao i sveže pripremljen file od lososa sa prelivom.

 

 

 

makonda-tracker