pola miliona lajkova!

Njena kuća nije čista i pije pivo pred decom: Poznata blogerka objasnila šta čini ženu dobrom majkom

0

Mama troje dece ostavila je druge mame na Fejsbuku bez reči ovom objavom.

foto: The 21st Century SAHM, Facebook Printscreen
foto: The 21st Century SAHM, Facebook Printscreen

Ako ste se ikada zapitali šta jednu ženu čini dobrom majkom, onda pročitajte ovo fenomenalno objašnjenje Karen Džonson iz Kanzasa, koja ima troje dece:

 

"Cure, moram nešto da vam priznam.

 

Moja kuća nikada nije čista. Nikada. Imam prijatelje (koji imaju decu) čije kuće blistaju. Da li su one bolje majke od mene? Ne. Da li sam ja bolja majka od njih? Ne.

 

Poznata mama na udaru svetske javnosti: Tako se ne dolazi po decu u školu (FOTO, ANKETA)

 

Vežbam skoro svakog dana. Imam drugarice koje nikada ništa teže od kašike nisu podigle (osim onog jurcanja za decom po ceo dan). Da li to čini ijednu od nas boljom majkom? Ne.

 

Imam drugaricu koja se porodila u bazenu u svojoj dnevnoj sobi. Ja sam moje rodila na bolničkom krevetu uz epiduralnu anesteziju. Obe smo dobre mame.

 

 

Pijem pivo ili čašu vina (ponekad ispred svoje dece!) i dobra sam mama. Moja komšinica i prijateljica nikad nije liznula ni kap alkohola. Takođe je dobra mama.

 

Ja sam glasna, derem se stalno. Imam drugaricu koja je tiha i ekstremno strpljiva. Zavidim joj. Ali obe smo dobre majke.

 

Imam "superorganske" prijatelje, bez glutena, bez hemikalija. Moja deca ponekad jedu sladoled za doručak. Da li sam ja zbog toga lošija majka? Ne, nisam.

 

Kunem se, ali ne pred svojom decom. Da li ste vi loša majka ako to radite ispred svojih mališana? Naravno da ne.

 

Uključena sam u školske aktivnosti svoje dece, ali ne volontiram u školi i "ne visim" tamo svakoga dana. Da li su mame koje volontiraju bolje od onih koje to nikada ne rade? NE. Da li sam zahvalna mama koje volontiraju i pomažu učiteljicama? Da.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker