icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

Otkrivamo značenje

Šta ako je 1, a šta ako je 10: Značenje na ulici pronađene kovanice može vam znatno popraviti raspoloženje

Podeli:

  • 6

Mnogo češće na ulici pronalazimo kovanice, u odnosu na novac u papiru. Da li ste znali da to nije tako bez razloga?

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Naime, pronalaženje novca na ulici, pa makar to bila i kovanica najmanje vrednosti, povezano je sa duhovnošću. To vam pokazuje da ste cenjeni i među stanovnicima Zemlje, ali i u duhovnom svetu. Prema verovanju, to je jedan od načina javljanja anđela i duša. Pronalazak novčića može biti poruka koju vam šalje neko blizak ko je preminuo - novčićem vam kaže da vas voli i da ste mu vredni.

 

Analizirajte uspešno: Svaka boja u snu ima svoje značenje, evo i koje

Osim toga, sjaj kovanice privlači ljude. Kinezi veruju da je pronalazak novca znak dobre sreće, a to verovanje proširilo se širom sveta. Neki ljudi pronađu kovanicu od dinar ili dva, pa je odlože i čuvaju kao talisman. Postoje dve stvari na koje treba da obratite pažnju kada pronađete kovanicu:

1. O čemu ste u tom trenutku razmišljali (to može biti odgovor na vaše misli, ono što vas muči, na vaše dileme...)

2. Da li je na kovanici broj 1 ili broj 10?

Kovanica s brojem 1

 

Ovaj broj je povezan sa novim početkom. To je znak novih ideja, ali može i da nagoveštava uspeh, velika postignuća i napredak. Ako pronađete takav novčić, to pokazuje da vam anđeli i duše govore kako vas vode putem koji donosi uspeh i da ostanete pozitivni.


Kovanica s brojem 10

 

Ovaj broj predstavlja buđenje i znak je da treba da obratite pažnju na neke stvari, verujete svojim instinktima i krenete napred sa svojom odlukom. To takođe pokazuje da imate podršku duhovnog sveta, kako navodi portal Consciousreminder, i da će se sve rešiti kako treba.

Kimberli Ahri napisala je knjigu koja se fokusira na duhovno značenje pronalaska kovanica. U njoj je, između ostalog, opisala svoja iskustva s pronalascima kovanica.

Uvek nađem kovanice na najčudnijim mestima. Čini mi se da se pojavljuju u vreme financijskih teškoća, kada sam depresivna zbog nedostatka novca. Verujem da je pronalaženje novčića komunikacija s Božanskim", kaže Ahri.

Ona je u detalje opisala jedno takvo iskustvo:

Pre nekoliko meseci sam bila u prodavnici i nisam imala puno gotovine. Stajala sam u redu i kopala po svojoj torbici, ne bih li pronašla dovoljno novca da platim namirnice. Kada sam izašla iz prodavnice, rekla sam sama sebi kako sam sad potrošila poslednji novac na namirnice. Doslovno.

 

Došla sam do automobila, otvorila suvozačeva vrata kako bih ubacila kese i videla da nešto svetluca u obližnjem žbunju pokraj parkinga. Uzela sam novčić i zahvalila Bogu za to. Svaki put kad nađem kovanicu, tumačim to kao njegovu poruku: Ne brini o novcu i financijama. Ja ću brinuti o tvojim potrebama."

foto: Profimedia

 

Inicijalizacija u toku...