dug i srećan brak

Oni znaju NAJBOLJE: Svi srećni parovi su ovih 10 stvari uradili na svom VENČANJU (FOTO)

0

Svaki par ima svoju verziju savršenog venčanja. Ipak svi se slažu u jednom - ovih 10 stvari morate uraditi na dan venčanja. 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ne postoje reči koje bi opisale uzbuđenje, stres i haotičnost koja prati venčanje. Od trenutka kada uzmete planer u svoje ruke do onog trenutka kada ispratite poslednjeg gosta, očekuje vas mnoštvo različitih prepreka koje i ne možete zamisliti. Ipak, kako tvrde mnogi srećni parovi koji su opstali duže od trideset godina, ovih 10 stvari prosto morate uraditi za svoj poseban dan.

 

Vlasnica agencije za spajanje parova otkriva: Milioneri prose SAMO ovakve žene, evo šta im je na prvom mestu

 

1. Ostavite telefon

 

Bilo da želite da postavite selfi na Instagramu ili da podelite svoje utiske uživo sa ljubomornim drugaricama na Fejsbuku, telefonu nije mesto na venčanju.Svako od nas je prošao kroz tu neprijatnu situaciju kada vas neko zbog poruke na telefonu potpuno izignoriše. Vaše venčanje nije trenutak za ovakvo ponašanje. Na kraju krajeva, ne želite da postnete mlada koju će pamtiti po tome što je čitavog dana bila zauzeta mobilnim telefonom.

 

2. Uvek imajte plan

 

Važno je da uvek imate na umu sve što ste isplanirali taj dan, ali kako biste izbegli dodatan stres - zapišite sve ove stvari sa tačnim rasporedom kojim će se desiti. Ovaj papir dajte svojoj najboljoj prijateljici u koju imate poverenja i koja će vas neprimetno podsetiti ukoliko nešto izostane. Na taj način, bićete mnogo opušteniji.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

makonda-tracker