rešenje za probleme

RAZOTKRIVANJE NEVERSTVA: OVO će vam pouzdano pokazati da li vas on/ona vara!

0

Da li vas muče nemiri zbog neobičnog ponašanja i zbog pretpostavki da vas partner sa kojim živite i/ili s kojim ste u braku vara kada ste odsutni od kuće. Postoji način da to lako saznate bez unajmljivanja privatnih detekiva i bez davanja gomile novca. Plus što na taj način možete saznati i brojne druge stvari koje vas interesuju i koje su od značaja za vaš kvalitet života – pogledajte OVDE o čemu je reč

foto: Promo
foto: Promo

Iako se kvalitetne veze i brakovi zasnivaju na poverenju, nije zabranjeno priznati da nekada i nemate poverenja u partnera. Nekada za to ne postoje realne osnove već problem dolazi iz vaše nesigurnosti sobom, ali nekada postoje i razlozi koji realno izazivaju sumnju. Šta god da je u pitanju, nemojte izazivati sebi i drugima probleme i stvarati prtisak – saznajte šta se zaista dešava u vašem zajedničkom domu kada ste odsutni i to zahvaljujući skrivenoj kameri u satu!

 

Kamera u satu je potpuno nevidljiva kamera koja izgleda kao najobičniji stoni digitalni sat i ne budi nikakvu sumnju! A još bolje je to što preko telefona u realnom vremenu možete da pratite šta snima u postavljenoj prostoriji, u bilo koje vreme pa makar bili i na drugom kraju sveta. Sve što je potrebno vam je Wi Fi i internet na telefonu sa kojeg posmatrate i tamo gde se nalazi kamera. Ona omogućuje da reagujete na vreme i pritom ne samo da možete pratiti šta se dešava u momentu u kom gledate, već možete i podesiti da se sve što ona snima beleži na memorijskoj kartici.

 

Danas je ova fenomenalna kamera na sjajnom sniženju od čak 30%, pa je OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 možete kupiti po ceni od samo 7.900 rsd.

 

kamera
foto: Promo

 

Kamera ima i NOĆNI REŽIM SNIMANJA, te je slika podjednako dobra čak i kada je kamera u mraku. Osim za gore navedene potrebe, kameru je vrlo dobro imati i ako imate malu decu ili sasvim male bebe koje ostavljate sa novim bebisiterkama u koje još uvek nemate dovoljno poverenja. Takođe, ako imate starije ukućane za koje želite da budete sigurni da su dobro kada ste odsutni, ova kamera takođe može biti od izuzetne koristi. A da ne pričamo koliko je korisno imati radi obezbeđenja svog doma od krađe, naročito ako se uzme u obzir da ima detektor pokreta.

 

Da li je teško podesiti kameru? Ne, ni malo! Ova 3 naredna koraka su zaista apsolutno sve:

 

1. kamera mora biti napunjena da bi radila i u prostoriji mora biti Wi Fi signala

2. na telefonu se instalira aplikacija (besplatno)

3. u aplikaciju se unesu traženi podaci sa kamere

I to je SVE, kamera momentalno biva povezana i na wi fi i sa vašom aplikacijom! Možete bilo kada da uđete u aplikaciju i pratite šta se dešava. Možete da snimate snimke, pravite fotografije, a možete rezultate snimanja da beležite i na memorijsku karticu do maskimalno 32 GB (koja se NE dobija u pakovanju).

 

Danas je ova fenomenalna kamera na sjajnom sniženju od čak 30%, pa je OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 možete kupiti po ceni od samo 7.900 rsd.

 

 

makonda-tracker