oprezno

DA LI SE I VAŠ MUŠKARAC OVAKO PONAŠA? 8 načina na koji se uništava brak!

0

Činjenica je da se svako mora truditi i pristajati na razne kompromise, ali ne treba se ponašati kao samac u zajednici.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nije uvek kriva samo jedna strana i nisu to samo muškarci, ali stvari s ove liste uglavnom radi baš muški rod.

 

1. Ne brinu o tome šta nas čini nesigurnima

 

Ženski je um kompleksan, ali i vrlo jednostavan. Primećujemo sve na svom partneru, pa nam smeta i kad gleda druge žene. Zbog toga se osećamo nesigurno i ispitujemo ih vole li nas i smatraju li nas lepim. I sve što nam je potrebno je iskren odgovor. Umesto toga oni kažu da bez razloga pravimo scene i tu čine veliku grešku. Najgore što mogu učiniti je reći da samo pričamo gluposti.

 

2. Potcenjuju važnost malih gestova

 

Većina nas od svojih partnera ne traži dijamante jer usrećiti nas mogu i male stvari. Nama su dovoljne sitnice kao što je poruka na kojoj piše "volim te", doručak u krevetu i da nam posvete barem malo pažnje čak i kada su jako zauzeti.

 

3. Kad su ljuti, zatvaraju se u sebe

 

Kad su muškarci ljuti, najčešće se zatvaraju u sebe misleći da je tako bolje jer nas neće uplitati u svoje probleme. To je velika greška. Kad to rade, osećamo se zanemarenima i mislimo da je problem u nama. Znamo kad su ljuti, jer to od nas ne mogu sakriti i sve što u tim trenucima želimo je da im budemo blizu i pomognemo im. A ako svoju ljutnju ne dele s nama, sve može krenuti u lošem smeru.

 

4. Ne preuzimaju odgovornost za svoja dela

 

Postoje situacije u kojima muškarci krive nas. Umesto da preuzmu odgovornost, oni krivicu svaljuju na nas. Ako su učinili nešto loše, bilo bi ispravno da priznaju svoje greške. "Ne brine za mene i zato sam bio s drugom", kažu neki. 

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker