neverovatna žena

Upucali su je u glavu, a kada se oporavila, saznala je nešto što je PORAZILO!

0

Neobična priča o jednom bračnom paru koji je decenijama bio u braku i podigao troje dece tzajedno.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Kad je Nensi Šor jednog dana u avgustu 2012. stigla kući iz crkve u koju je redovno odlazila, tamo ju je čekao ubica. Uspela je da preživi pucanj u glavu, ali nije smogla snage za reakciju kad je ležeći u bolničkom krevetu saznala ko je glavni osumnjičeni i ko je pokušao da je ubije, prenosi Stil.

 

Imali smo zaista sjajan brak", počela je priču za Bi-Bi-Si 57-godišnja Nensi Šor, nekad Nensi Hauard: "Naravno da smo imali svojih uspona i padova, nismo bili savršeni. Povremeno smo imali rasprave, ali uvek bismo porazgovarali i rešili probleme."

Neverovatna priča o braku
Neverovatna priča o brakufoto: Shutterstock

Brak kao i svaki drugi

 

Nensi se udala za Frenka Hauarda 1983. i zajedno su odgojili troje dece u Karoltonu u Teksasu.

Bio je jako nežan, brižan i pun ljubavi. Uvek je imao vremena za decu. Bio je i trener dečijih fudbalskih klubova dok su bili mali. Svi smo zajedno odlazili na utakmice", kaže Nensi.

Nensi i Frenk su zajedno pevali u crkvenom horu i održavali grupe za proučavanje Biblije za mlade u svom domu. Međutim, kako su deca odrasla, Frenk je sve duže ostajao na poslu u računovodstvu i odlazio na sve više poslovnih putovanja. Nensi se osećala distancirano.

Bila sam domaćica i majka, to mi je bio posao. Kad su deca počela da odlaze, postalo mi je teško. Frenk je bio sve zaposleniji i sad mogu reći da smo se zapravo sve više udaljavali", nastavlja Nensi.

Nije sumnjala u muža
Nije sumnjala u mužafoto: Shutterstock

Kobno veče

 

Frenk je te večeri 18. avgusta 2012. bio na još jednom poslovnom putu. Nensi je bila na misi u njihovoj crkvi, nakon toga je uzela hranu za poneti i odvezla se kući.

Ušla sam u garažu i tamo me zaskočio muškarac, uhvatio me snažno za vrat i prislonio mi pištolj na glavu. Tražio mi je torbu", ispričala je.

Uspela je da se istrgne iz snažnog zahvata i pogledala je napadača koji je na glavi imao kačket. Prestravljena slučajno mu je umesto torbice dala kesu s hranom:

Zatražio mi je i treći put torbicu. Bila sam mu dovoljno blizu da mu gurnem torbicu na grudi. Zavikala sam: "Isuse, spasi me!" On me je tog časa ustrelio u glavu i ja sam pala na pod."

NASTAVAK PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI

makonda-tracker