crveni tepih

Smelo glumičino izdanje za koje malo ko ima hrabrosti: Providna bluza bez donjeg veša i osmeh na licu (FOTO)

0

Dešavanja na crvenom tepihu sve češće su mesto koje poznate ličnosti doživljavaju kao pozornicu na kojoj treba da privuku pažnju svih prisutnih, ne birajući sredstva za to

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Većina pripadnika džet-seta mesecima unapred priprema toaletu za ovakve događaje, a jedini cilj im je da izazovu reakciju prisutnih i javnosti.

 

Bolesno provokativan beli kupaći kostim u kome se vidi SVAKI nedostatak: Svi pričaju o ovom blogerkinom izdanju, a evo i zašto (FOTO)

 

Nekada to čine isceniranim gafovima, nekada pojavljivanjem sa novim partnerom, ali sve češće to bude nekim otkačenim i smelim autfitom. Glumica i i popularna američka lepotica, na jednom događaju koji je juče organizovan u Njujorku prošetala je crvenim tepihom u crvenoj, čipkanoj bluzi koja nije ostavila mnogo prostora mašti.

 

 

foto: Profimedia

Iako je doslovno bila zakopčana do grla, uspod slojeva čipke nije imala donji veš, te su njeni intimni delovi tek pokriveni nekim šavom kako ne bi u potpunosti bili u prvom planu.

 

Suknja koju je odabrala za ovu priliku, takođe je dobrim delom otkrivala glumičine atribute. Uz efektnu šminku i kosu skupljenu u punđu, Olivija je bila jedna od zvezdi crvenog tepiha bez mnogo truda.

makonda-tracker