Sinonim za ženstvenost i istančan ukus

Njima je ostala verna do samog kraja života: 10 stvari koje je Džeki Kenedi volela da nosi (FOTO)

0

Po mišljenju mnogij, Džeki Kenedi (kasnije Onazis) bila je prva streetstyle zvezda. Svoj stil gradila je vrlo pažljivo i uz pomoć određenih omiljenih brendova, kojih se nije nikada odrekla. Ako željite da iskopirate njen stil kako valja - na pravom ste mestu!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Džeki Kenedi Onazis - drugo ime za sve što volimo: stil, moda, stas, glas! Bila je neponovljiva u svojim modnim izborima, postavljajući modne smernice mnogim ženama. Bila je i ostala jedna od najpoznatijih prvih dama Amerike koja je uspela da šarmira čitav svet, piše Elle. Njen besprekoran stil i modni ukus još odjekuju u modnim trendovima, a ona je sinonim za ženstvenost i istančan ukus.

 

Decenijama su to krili od javnosti: SVAKI par cipela Džeki Kenedi imao je svoju tajnu

 

1. Oleg Kasini

 

Bivša prva dama Amerike obožavala je američkog kreatora ruskog porekla, Olega Kasinija. Iako prevashodno poznat kao kostimograf, ovaj gospodin u istoriji mode posebno je značajan. Naime, on je u njen izgled uveo živopisne kostime, po kojima je danas prepoznatljiva.

 

2. Guči

 

Džeki je bila tako pasionirani ljubitelj jedne torbe ovog poznatog brenda, da su je preimenovali u "Džeki"!

 

A post shared by Designer-Vintage (@designervintage) on

3. Fransoa Pinton

Njen zaštitni znak bile su oversajz naočare ovog brenda. Nosila ih je često, skoro u svim prilikama na otvorenom!

 

ZATO je bila veliki uzor pravim damama: 8 lekcija o lepoti od čuvene Džeki Kenedi (FOTO)

 

4. Džoj (by Jean Patou)

 

Postoji priča da je koristila nekoliko različitih parfema tokom života, ali je ostala verna posebno gore pomenutom, jer joj je bio omiljeni... Poznat po svojoj mošusnoj noti i po tome što je veoma skup.

 

5. Tifani

 

Bila je veliki fan ovog nakita. Posebno se vezala za aksesoar kreacije Džina Šlamberga i posedovala je mnoge narukvice koje je on dizajnirao.

 

Nastavak pročitajte na idućoj strani...

 

makonda-tracker