nikako ih ne bacajte

Trikovi koje svaka devojka mora da zna: 4 načina da produžite vek svojim omiljenim krpicama

0
Znate li šta treba da radite ako vam se majica skupi posle pranja ili kako da se rešite neprijatnih mirisa iz obuće?
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Skupljena majica

 

Tek što ste jednom oprali majicu, a ona se već skupila toliko da može da je obuče samo četvorogodišnje dete? Ne očajavajte!

 

Sipajte u lavor vruću vodu, dodajte malo balzama za kosu i potopite odeću u to na pet minuta, a zatim je blago rukama razvucite - to bi trebalo da pomogne!

 

Trčaćete i đuskati u njima BEZ MUKE: Imajte na umu ovih šest stvari i shvatićete da ŠTIKLE NISU BAUK

 

Zagubljeni učkur

 

Koliko puta vam se desilo da iz mašine za veš izvadite trenerku i shvatite da se deo učkura uvukao unutra? Izvucite ceo učkur, zatim ga zakačite za ukosnicu, a onda ga, gurajući ukosnicom, polako vratite unutra.

 

Smrdljiva obuća

 

Obuća se ponekad veoma lako usmrdi, naročito ako je unutrašnjost napravljena od nekog veštačkog materijala. Sve što treba da uradite da biste se otarasili tog neprijatnog mirisa je da uzmete novinski list, zgužvate ga i ubacite unutra da upije miris.

 

12 trikova koje baš svaka žena mora da zna: Traćile ste sate i bacale omiljenu odeću - da ste znale ove tajne, sve biste sredile za (bukvalno) sekund

 

Uporne fleke

 

Upornih fleka, poput onih od mastila, na primer, možete se rešiti pomoću antibakterijskog sredstva za ruke. Nanesite malo ovog sredstva na fleku, ostavite da stoji neko vreme, a zatim istrljajte i operite uobičajeno.

 

makonda-tracker