Za manje od mesec dana zapalio ceo Njujork

Njegov lik ispričao je priču: Upoznajte manekena koji je prosto i jednostavno ROĐEN DRUGAČIJI od svih (FOTO)

0
"Odrastao sam okružen ljudima koji su se trudili da budu drugačiji. Pirsinzi, tetovaže, frizure... A ja, ja sam jednostavno bio drugačiji. Hteo ne hteo, uvek ću privlačiti pažnju. Ja to vrlo dobro znam", rekao je mirno jednom prilikom mladi maneken Dastin Bajs.
foto: Instagram
foto: Instagram

Dastin Bajs rođen je u Hjustonu. Manje od mesec dana bilo mu je potrebno da u Njujorku bude primećen. Fotografi su počeli da ga jure, u želji da ovekoveče njegovu ekpresivnost, njegove snažne crte lica, pune usne o kakvima mnogi danas sanjaju, i braon oči, u isto vreme znatiželjne i tužne.

Do treće godine krasile su ga meke braon vlasi, koje su odmah posle počele da nestaju... zajedno sa obrvama, trepavicama... usled alopecije univerzalis.

Savet najstarijeg manekena na svetu: Kada dođe vreme da zablistate, budite najsjajniji što možete (FOTO, VIDEO)

Mnogi se baš muče, ali ja ne. Često me pitaju kako se nosim s alopecijom. Mislim se - šta je sa ljudima koji su zaraženi HIV-om, dijabetesom, koji nemaju više udove? Siguran sam da je takvo neko stanje mnogo", izjavio je on za strane medije.

 

A photo posted by BICE (@biceofficial) on

Jedino na šta ovaj lepotan mora da obrati dosta pažnje je redovno nanošenje hidratantnih krema.

Da, to me malo nervira, ali dermatolog je ljubomoran na moju kožu, tako da sigurno nešto radim kako treba."

Dok je odrastao, porodica nije stavljala akcenat na njegovu alopeciju. Koristio je šampon i regenerator godinama. Ipak, u školi mu nije bilo baš sve tako bajno i sjajno.

Po prirodi stvari su se šalili sa mnom" izjavio je model koji se nakon srednje škole deklarisao kao homoseksualac, što je njegova porodica pre svega sjajno prihvatila.

 

A photo posted by BICE (@biceofficial) on

Uvek sam znao da će me moj izgled izdvajati, ali do pre nekoliko godina uopšte nisam shvatao da mi to može biti solidna odskočna daska. Kada stvorim neku bazu na društvenim mrežama to mi može super poslužiti i kasnije u karijeri, koliko i sada" izjavio je maneken koji time što mu je život postao "kao otvorena knjiga" pomaže mnogima koji se bore sa problemom kao što je njegov.

Trenutno, on uživa u Njujorku, skačući iz posla u posao praktično, jer je toliko tražen da često ne stiže ni da odmori valjano, već spava kod mnogih prijatelja na kauču.

 

A photo posted by BICE (@biceofficial) on

 

makonda-tracker