crveni tepih

Zavodljiva, senzualna, VATRENA: Dragana Mićalović podržala sestru u toaleti dostojnoj Holivuda

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 4

Sasa

10-03-2022 14:26h
Sunce moje,prelepo!!!!

Sasa

10-03-2022 15:09h
Najlepse Srpkinje!
Dragana i Boba Micalovic!

Realan

14-03-2022 10:34h
Mnooogo se trude. Samo da su u fokusu dan i noć. Bolesno. To su takvi apetiti, lepo da ti pozli. Sve je podređeno tome zapravo: ni gluma ni porodica nego samo to. Mislite neko piše o njima što su interesantne. Jedna lepa druga zgodna obe netalentovane, lepa ne ume da se obuče, zgodna se samo uteže i sad kao toliko su interesantne da se o njima izveštava svaki dan. Eee, odavno se to ne radi tako nego oni ujure novinare, ne novinari njih, ima ceo projekat kako to funkcioniše.
Isto tako, ako se sećate, nekoliko godina nije se moglo živeti od članaka o Emini Jahović i Nini Badrić a zanimale su nas kao lanjski sneg.

Jova

16-03-2022 09:19h
Preterase sa sestrama,klasično prosek obadve,ali sa jakim vezama….
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: